TRAITEUR MERGITS

Contactgegevens TRAITEUR MERGITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MERGITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MERGITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHENET 4; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81444413 (+32-81444413) 81444413 (+32-81444413)

Fax (fax): +32 (82) 795-54-36 +32 (82) 795-54-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MERGITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MERGITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MERGITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MERGITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MERGITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MERGITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MERGITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MERGITS
Products information TRAITEUR MERGITS

BTW identificatienummer (tax): BE02445526123
Ondernemingsnummer: 1557556152
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TRAITEUR MERGITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MERGITS
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MERGITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MERGITS
Addition kinds of activities for TRAITEUR MERGITS

461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
22310401. Alpacas, haarhaar: geweven | Alpacas, mohair: woven
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant

Werken bij TRAITEUR MERGITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MERGITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MERGITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MERGITS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

  Regio: OLMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

 • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Studentenjob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Student - handlanger bouw (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

 • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

 • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

 • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: BY LORENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

 • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MERGITS in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MERGITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MERGITS. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MERGITS. TRAITEUR MERGITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MERGITS. Leave a respond for TRAITEUR MERGITS. TRAITEUR MERGITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MERGITS op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MERGITS
Location of TRAITEUR MERGITS on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MERGITS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MERGITS TRAITEUR MERGITS: JAN GHILAIN | KAMELEON | Gaspard J | FRAEIJS DE VEUBEKE P. | LA POSTE

Other related companies as TRAITEUR MERGITS: JAN GHILAIN | KAMELEON | Gaspard J | FRAEIJS DE VEUBEKE P. | LA POSTE

TRAITEUR MERGITS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MERGITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445526123. Het bedrijf TRAITEUR MERGITS bevindt zich op het adres: RUE DU CHENET 4; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 767,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MERGITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MERGITS is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MERGITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MERGITS, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MERGITS op de kaart.

TRAITEUR MERGITS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MERGITS, company assigned to the tax number BE02445526123. The company TRAITEUR MERGITS is located at the address: RUE DU CHENET 4; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 767,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MERGITS were not found.
The main activity of TRAITEUR MERGITS is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MERGITS is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MERGITS, open positions, location of TRAITEUR MERGITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MERGITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MERGITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MERGITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MERGITS, employees, financial statistics.