TRAITEUR MARNIX

Contactgegevens TRAITEUR MARNIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MARNIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MARNIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 353; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59290484 (+32-59290484) 59290484 (+32-59290484)

Fax (fax): +32 (86) 290-62-21 +32 (86) 290-62-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MARNIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MARNIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MARNIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MARNIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MARNIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MARNIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MARNIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MARNIX
Products information TRAITEUR MARNIX

BTW identificatienummer (tax): BE02564178466
Ondernemingsnummer: 5666442871
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TRAITEUR MARNIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MARNIX
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MARNIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MARNIX
Addition kinds of activities for TRAITEUR MARNIX

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing
39491203. Polo apparatuur en benodigdheden, algemeen | Polo equipment and supplies, general
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec

Werken bij TRAITEUR MARNIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MARNIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MARNIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MARNIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

 • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

 • POETSHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

 • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

 • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

 • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

 • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

 • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: TYPHOON

  Type: Vaste Job

  Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

 • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MARNIX in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MARNIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MARNIX. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MARNIX. TRAITEUR MARNIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MARNIX. Leave a respond for TRAITEUR MARNIX. TRAITEUR MARNIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MARNIX op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MARNIX
Location of TRAITEUR MARNIX on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MARNIX

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MARNIX TRAITEUR MARNIX: AVIT DETHIER | DE VOORZORG | CHASSIS FERRY SPRL | HANS BROCKMANS | Beauty Shop

Other related companies as TRAITEUR MARNIX: AVIT DETHIER | DE VOORZORG | CHASSIS FERRY SPRL | HANS BROCKMANS | Beauty Shop

TRAITEUR MARNIX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MARNIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564178466. Het bedrijf TRAITEUR MARNIX bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 353; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MARNIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MARNIX is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MARNIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MARNIX, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MARNIX op de kaart.

TRAITEUR MARNIX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MARNIX, company assigned to the tax number BE02564178466. The company TRAITEUR MARNIX is located at the address: STATIONSSTRAAT 353; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MARNIX were not found.
The main activity of TRAITEUR MARNIX is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MARNIX is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MARNIX, open positions, location of TRAITEUR MARNIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MARNIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MARNIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MARNIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MARNIX, employees, financial statistics.