TRAITEUR LES 2 PIERRE

Contactgegevens TRAITEUR LES 2 PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LES 2 PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LES 2 PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA JUSTICE 1; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68285936 (+32-68285936) 68285936 (+32-68285936)

Fax (fax): +32 (59) 516-84-80 +32 (59) 516-84-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LES 2 PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LES 2 PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LES 2 PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LES 2 PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LES 2 PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LES 2 PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LES 2 PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LES 2 PIERRE
Products information TRAITEUR LES 2 PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE05066589355
Ondernemingsnummer: 8449005126
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TRAITEUR LES 2 PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LES 2 PIERRE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LES 2 PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LES 2 PIERRE
Addition kinds of activities for TRAITEUR LES 2 PIERRE

354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
39310501. Klokken (muziekinstrumenten) | Bells (musical instruments)
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij TRAITEUR LES 2 PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LES 2 PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LES 2 PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LES 2 PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

 • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

 • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

 • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KAREMENT

  Type: Flexijob

  In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LES 2 PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LES 2 PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LES 2 PIERRE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LES 2 PIERRE. TRAITEUR LES 2 PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LES 2 PIERRE. Leave a respond for TRAITEUR LES 2 PIERRE. TRAITEUR LES 2 PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LES 2 PIERRE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LES 2 PIERRE
Location of TRAITEUR LES 2 PIERRE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LES 2 PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LES 2 PIERRE TRAITEUR LES 2 PIERRE: Assurances G Bonnenge | RICHARD BEURMS | Bassier Conny | 'T Idee | MULTI FLOORS

Other related companies as TRAITEUR LES 2 PIERRE: Assurances G Bonnenge | RICHARD BEURMS | Bassier Conny | 'T Idee | MULTI FLOORS

TRAITEUR LES 2 PIERRE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LES 2 PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05066589355. Het bedrijf TRAITEUR LES 2 PIERRE bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA JUSTICE 1; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LES 2 PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LES 2 PIERRE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LES 2 PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LES 2 PIERRE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LES 2 PIERRE op de kaart.

TRAITEUR LES 2 PIERRE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LES 2 PIERRE, company assigned to the tax number BE05066589355. The company TRAITEUR LES 2 PIERRE is located at the address: CHEMIN DE LA JUSTICE 1; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LES 2 PIERRE were not found.
The main activity of TRAITEUR LES 2 PIERRE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LES 2 PIERRE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LES 2 PIERRE, open positions, location of TRAITEUR LES 2 PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LES 2 PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LES 2 PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LES 2 PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LES 2 PIERRE, employees, financial statistics.