TRAITEUR LEROY

Contactgegevens TRAITEUR LEROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LEROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LEROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARCH?-AUX-L?GUMES 17; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63221978 (+32-63221978) 63221978 (+32-63221978)

Fax (fax): +32 (84) 269-30-43 +32 (84) 269-30-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LEROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LEROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LEROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LEROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LEROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LEROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LEROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LEROY
Products information TRAITEUR LEROY

BTW identificatienummer (tax): BE03438690185
Ondernemingsnummer: 9617126464
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TRAITEUR LEROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LEROY
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LEROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LEROY
Addition kinds of activities for TRAITEUR LEROY

10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist

Werken bij TRAITEUR LEROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LEROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LEROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LEROY. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

 • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Studentenjob

  We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • Civiele Expert (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

 • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TECH TRONICX

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LEROY in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LEROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LEROY. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LEROY. TRAITEUR LEROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LEROY. Leave a respond for TRAITEUR LEROY. TRAITEUR LEROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LEROY op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LEROY
Location of TRAITEUR LEROY on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LEROY

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LEROY TRAITEUR LEROY: FLBOAL BELGIUM NV | M. J. PACK | DIGITAL DYNAMICS | B.B.C. CALODAR HALLE | WARRANT Ets

Other related companies as TRAITEUR LEROY: FLBOAL BELGIUM NV | M. J. PACK | DIGITAL DYNAMICS | B.B.C. CALODAR HALLE | WARRANT Ets

TRAITEUR LEROY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LEROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03438690185. Het bedrijf TRAITEUR LEROY bevindt zich op het adres: MARCH?-AUX-L?GUMES 17; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LEROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LEROY is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LEROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LEROY, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LEROY op de kaart.

TRAITEUR LEROY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LEROY, company assigned to the tax number BE03438690185. The company TRAITEUR LEROY is located at the address: MARCH?-AUX-L?GUMES 17; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LEROY were not found.
The main activity of TRAITEUR LEROY is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LEROY is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LEROY, open positions, location of TRAITEUR LEROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LEROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LEROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LEROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LEROY, employees, financial statistics.