TRAITEUR LE JAVIDIN

Contactgegevens TRAITEUR LE JAVIDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LE JAVIDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LE JAVIDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 27; 5555; BIEVRE, België

Telefoon (phone): 61511506 (+32-61511506) 61511506 (+32-61511506)

Fax (fax): +32 (9) 568-41-63 +32 (9) 568-41-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LE JAVIDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LE JAVIDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LE JAVIDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LE JAVIDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LE JAVIDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LE JAVIDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LE JAVIDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LE JAVIDIN
Products information TRAITEUR LE JAVIDIN

BTW identificatienummer (tax): BE01077178955
Ondernemingsnummer: 1588867187
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRAITEUR LE JAVIDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LE JAVIDIN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LE JAVIDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LE JAVIDIN
Addition kinds of activities for TRAITEUR LE JAVIDIN

381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
516900. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
42210100. Lift opslag | Elevator storage
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places

Werken bij TRAITEUR LE JAVIDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LE JAVIDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LE JAVIDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LE JAVIDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

 • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

 • logopedist (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

 • Healthcoach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

 • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

  Type: Werfreserve

  Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

 • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SAVOYARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

 • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LE JAVIDIN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LE JAVIDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LE JAVIDIN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LE JAVIDIN. TRAITEUR LE JAVIDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LE JAVIDIN. Leave a respond for TRAITEUR LE JAVIDIN. TRAITEUR LE JAVIDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LE JAVIDIN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LE JAVIDIN
Location of TRAITEUR LE JAVIDIN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LE JAVIDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LE JAVIDIN TRAITEUR LE JAVIDIN: COIFFURE SONIA | A & Technotronics Engineering SC | FA. STRUYFS | Appel Recreatie nv | BANKSYS

Other related companies as TRAITEUR LE JAVIDIN: COIFFURE SONIA | A & Technotronics Engineering SC | FA. STRUYFS | Appel Recreatie nv | BANKSYS

TRAITEUR LE JAVIDIN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LE JAVIDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01077178955. Het bedrijf TRAITEUR LE JAVIDIN bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 27; 5555; BIEVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LE JAVIDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LE JAVIDIN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LE JAVIDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LE JAVIDIN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LE JAVIDIN op de kaart.

TRAITEUR LE JAVIDIN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LE JAVIDIN, company assigned to the tax number BE01077178955. The company TRAITEUR LE JAVIDIN is located at the address: RUE GRANDE 27; 5555; BIEVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LE JAVIDIN were not found.
The main activity of TRAITEUR LE JAVIDIN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LE JAVIDIN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LE JAVIDIN, open positions, location of TRAITEUR LE JAVIDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LE JAVIDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LE JAVIDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LE JAVIDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LE JAVIDIN, employees, financial statistics.