TRAITEUR GEERDINK

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • TRAITEUR GEERDINK

Contactgegevens TRAITEUR GEERDINK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR GEERDINK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR GEERDINK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSPLEIN 3; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89304710 (+32-89304710) 89304710 (+32-89304710)

Fax (fax): +32 (51) 849-27-64 +32 (51) 849-27-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR GEERDINK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR GEERDINK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR GEERDINK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR GEERDINK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR GEERDINK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR GEERDINK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR GEERDINK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR GEERDINK
Products information TRAITEUR GEERDINK

BTW identificatienummer (tax): BE01733886718
Ondernemingsnummer: 2455413818
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TRAITEUR GEERDINK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR GEERDINK
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR GEERDINK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR GEERDINK
Addition kinds of activities for TRAITEUR GEERDINK

492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
25110702. Grasmeubelen: hout | Lawn furniture: wood
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products

Werken bij TRAITEUR GEERDINK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR GEERDINK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR GEERDINK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR GEERDINK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

 • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

 • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

 • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR GEERDINK in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR GEERDINK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR GEERDINK. Laat een reactie achter voor TRAITEUR GEERDINK. TRAITEUR GEERDINK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR GEERDINK. Leave a respond for TRAITEUR GEERDINK. TRAITEUR GEERDINK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR GEERDINK op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR GEERDINK
Location of TRAITEUR GEERDINK on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR GEERDINK

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR GEERDINK TRAITEUR GEERDINK: Travel Gallery | Brackelaere P | HENRI GREGOIRE | VAN EYGEN-DECOOMAN | Federatie Der Belgische Mouterijen

Other related companies as TRAITEUR GEERDINK: Travel Gallery | Brackelaere P | HENRI GREGOIRE | VAN EYGEN-DECOOMAN | Federatie Der Belgische Mouterijen

TRAITEUR GEERDINK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR GEERDINK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01733886718. Het bedrijf TRAITEUR GEERDINK bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSPLEIN 3; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR GEERDINK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR GEERDINK is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR GEERDINK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR GEERDINK, openstaande posities, locatie van TRAITEUR GEERDINK op de kaart.

TRAITEUR GEERDINK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR GEERDINK, company assigned to the tax number BE01733886718. The company TRAITEUR GEERDINK is located at the address: SINT-MARTINUSPLEIN 3; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR GEERDINK were not found.
The main activity of TRAITEUR GEERDINK is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR GEERDINK is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR GEERDINK, open positions, location of TRAITEUR GEERDINK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR GEERDINK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR GEERDINK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR GEERDINK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR GEERDINK, employees, financial statistics.