TRAITEUR DIAMANT

Contactgegevens TRAITEUR DIAMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DIAMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DIAMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUSTE REYERSLAAN 145; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27343848 (+32-27343848) 27343848 (+32-27343848)

Fax (fax): +32 (4) 583-58-80 +32 (4) 583-58-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DIAMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DIAMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DIAMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DIAMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DIAMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DIAMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DIAMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DIAMANT
Products information TRAITEUR DIAMANT

BTW identificatienummer (tax): BE09779998779
Ondernemingsnummer: 3214294433
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TRAITEUR DIAMANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DIAMANT
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DIAMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DIAMANT
Addition kinds of activities for TRAITEUR DIAMANT

097101. Speldiensten | Game services
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
511202. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency
87120000. Architectonische diensten | Architectural services

Werken bij TRAITEUR DIAMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DIAMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DIAMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DIAMANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

 • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

 • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Studentenjob

  Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

 • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

 • Jobstudent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

 • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

 • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DIAMANT in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DIAMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DIAMANT. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DIAMANT. TRAITEUR DIAMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DIAMANT. Leave a respond for TRAITEUR DIAMANT. TRAITEUR DIAMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DIAMANT op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DIAMANT
Location of TRAITEUR DIAMANT on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DIAMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DIAMANT TRAITEUR DIAMANT: LANDBOUWKREDIET | Librairie de la Patrie SPRL | Vives VZW | La Bottega | Sonja

Other related companies as TRAITEUR DIAMANT: LANDBOUWKREDIET | Librairie de la Patrie SPRL | Vives VZW | La Bottega | Sonja

TRAITEUR DIAMANT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DIAMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09779998779. Het bedrijf TRAITEUR DIAMANT bevindt zich op het adres: AUGUSTE REYERSLAAN 145; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR DIAMANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DIAMANT is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DIAMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DIAMANT, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DIAMANT op de kaart.

TRAITEUR DIAMANT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DIAMANT, company assigned to the tax number BE09779998779. The company TRAITEUR DIAMANT is located at the address: AUGUSTE REYERSLAAN 145; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR DIAMANT were not found.
The main activity of TRAITEUR DIAMANT is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DIAMANT is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DIAMANT, open positions, location of TRAITEUR DIAMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DIAMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DIAMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DIAMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DIAMANT, employees, financial statistics.