TRAITEUR DELIRIOUS

Contactgegevens TRAITEUR DELIRIOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DELIRIOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DELIRIOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORALAAN 53; 1501; HALLE, België

Telefoon (phone): 23812026 (+32-23812026) 23812026 (+32-23812026)

Fax (fax): +32 (16) 547-15-88 +32 (16) 547-15-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DELIRIOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DELIRIOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DELIRIOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DELIRIOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DELIRIOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DELIRIOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DELIRIOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DELIRIOUS
Products information TRAITEUR DELIRIOUS

BTW identificatienummer (tax): BE08960144042
Ondernemingsnummer: 7948028564
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRAITEUR DELIRIOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DELIRIOUS
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DELIRIOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DELIRIOUS
Addition kinds of activities for TRAITEUR DELIRIOUS

20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
28650205. ethylbenzeen | Ethylbenzene
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
39990808. Borduren | Embroidery kits
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
76990903. Kegelpennen, reparatie of reparatie | Bowling pins, refinishing or repair
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij TRAITEUR DELIRIOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DELIRIOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DELIRIOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DELIRIOUS. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

 • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

 • Jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

 • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

 • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

 • ALLROUND SERVICE MEDEWERKER TE BORNEM (609-483) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde medewerker kom je terecht in een firma die oplossingen op maat realiseert bij het hijsen van lasten. Ze beschikken over een serviceteam dat onderhoudswerken uitvoert en defecten oplost. Als Allround Service Medewerker vervoeg je het serviceteam, coördineer en ondersteun je het. Je plant interventieaanvragen, prijsvragen en projecten in en volgt deze op. Je verwerkt werfverslagen en -rapporten. Monteurs en techniekers stuur je met de glimlach aan. De uit te voeren werken bereid je voor en controleer je.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Architect (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DELIRIOUS in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DELIRIOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DELIRIOUS. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DELIRIOUS. TRAITEUR DELIRIOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DELIRIOUS. Leave a respond for TRAITEUR DELIRIOUS. TRAITEUR DELIRIOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DELIRIOUS op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DELIRIOUS
Location of TRAITEUR DELIRIOUS on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DELIRIOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DELIRIOUS TRAITEUR DELIRIOUS: LE R?GAL | Anti Crise | A M GARWIG CO | UNIQUE CAREER | GEOLENS

Other related companies as TRAITEUR DELIRIOUS: LE R?GAL | Anti Crise | A M GARWIG CO | UNIQUE CAREER | GEOLENS

TRAITEUR DELIRIOUS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DELIRIOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960144042. Het bedrijf TRAITEUR DELIRIOUS bevindt zich op het adres: FLORALAAN 53; 1501; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR DELIRIOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DELIRIOUS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DELIRIOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DELIRIOUS, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DELIRIOUS op de kaart.

TRAITEUR DELIRIOUS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DELIRIOUS, company assigned to the tax number BE08960144042. The company TRAITEUR DELIRIOUS is located at the address: FLORALAAN 53; 1501; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR DELIRIOUS were not found.
The main activity of TRAITEUR DELIRIOUS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DELIRIOUS is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DELIRIOUS, open positions, location of TRAITEUR DELIRIOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DELIRIOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DELIRIOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DELIRIOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DELIRIOUS, employees, financial statistics.