TRAITEUR DE GENIETER

Contactgegevens TRAITEUR DE GENIETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DE GENIETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DE GENIETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUGENBERG 55; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36051813 (+32-36051813) 36051813 (+32-36051813)

Fax (fax): +32 (12) 741-29-72 +32 (12) 741-29-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DE GENIETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DE GENIETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DE GENIETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DE GENIETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DE GENIETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DE GENIETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DE GENIETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DE GENIETER
Products information TRAITEUR DE GENIETER

BTW identificatienummer (tax): BE03081085205
Ondernemingsnummer: 5983398437
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TRAITEUR DE GENIETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DE GENIETER
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DE GENIETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DE GENIETER
Addition kinds of activities for TRAITEUR DE GENIETER

5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
144600. Industrieel zand | Industrial sand
331502. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
24210200. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij TRAITEUR DE GENIETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DE GENIETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DE GENIETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DE GENIETER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Poetshulp (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

 • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

  Regio: COMINES

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

 • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

  Regio: COMINES-WARNETON

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

 • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

 • Internship Software Development (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: APICBASE

  Type: Studentenjob

  What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

 • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: RESTAURANT ZITA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

 • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

 • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

 • Winkelverkoop (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DE GENIETER in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DE GENIETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DE GENIETER. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DE GENIETER. TRAITEUR DE GENIETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DE GENIETER. Leave a respond for TRAITEUR DE GENIETER. TRAITEUR DE GENIETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DE GENIETER op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DE GENIETER
Location of TRAITEUR DE GENIETER on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DE GENIETER

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DE GENIETER TRAITEUR DE GENIETER: FORTIS | ANTOINE NEYENS | MIMI COUCK | AUTO?S DELVA | FERNAND BOSSUYT

Other related companies as TRAITEUR DE GENIETER: FORTIS | ANTOINE NEYENS | MIMI COUCK | AUTO?S DELVA | FERNAND BOSSUYT

TRAITEUR DE GENIETER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DE GENIETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03081085205. Het bedrijf TRAITEUR DE GENIETER bevindt zich op het adres: LEUGENBERG 55; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR DE GENIETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DE GENIETER is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DE GENIETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DE GENIETER, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DE GENIETER op de kaart.

TRAITEUR DE GENIETER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DE GENIETER, company assigned to the tax number BE03081085205. The company TRAITEUR DE GENIETER is located at the address: LEUGENBERG 55; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR DE GENIETER were not found.
The main activity of TRAITEUR DE GENIETER is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DE GENIETER is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DE GENIETER, open positions, location of TRAITEUR DE GENIETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DE GENIETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DE GENIETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DE GENIETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DE GENIETER, employees, financial statistics.