TRAITEUR B VANDENBAUW

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • TRAITEUR B VANDENBAUW
Private companiesGeneral Merchandise Stores • TRAITEUR B VANDENBAUW

Contactgegevens TRAITEUR B VANDENBAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR B VANDENBAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR B VANDENBAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERSELLAAN 28; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23767737 (+32-23767737) 23767737 (+32-23767737)

Fax (fax): +32 (9) 950-96-64 +32 (9) 950-96-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR B VANDENBAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR B VANDENBAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR B VANDENBAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR B VANDENBAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR B VANDENBAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR B VANDENBAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR B VANDENBAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR B VANDENBAUW
Products information TRAITEUR B VANDENBAUW

BTW identificatienummer (tax): BE06585998535
Ondernemingsnummer: 3565582275
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TRAITEUR B VANDENBAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR B VANDENBAUW
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR B VANDENBAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR B VANDENBAUW
Addition kinds of activities for TRAITEUR B VANDENBAUW

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
55719906. motorfietsen | Motorcycles
57350203. archief | Records

Werken bij TRAITEUR B VANDENBAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR B VANDENBAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR B VANDENBAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR B VANDENBAUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Non Food (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

 • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

 • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

 • Operator chemie Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Vio-Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

 • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

 • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

 • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DE MUTSAERD

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

 • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Student technieker zomer (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

 • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

 • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Flexijob

  Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR B VANDENBAUW in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR B VANDENBAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR B VANDENBAUW. Laat een reactie achter voor TRAITEUR B VANDENBAUW. TRAITEUR B VANDENBAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR B VANDENBAUW. Leave a respond for TRAITEUR B VANDENBAUW. TRAITEUR B VANDENBAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR B VANDENBAUW op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR B VANDENBAUW
Location of TRAITEUR B VANDENBAUW on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR B VANDENBAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR B VANDENBAUW TRAITEUR B VANDENBAUW: Q8 | ALEXANDRE | Van Hese-BMW | FEDERALE POLITIE | LES GITES D'ARDENNES

Other related companies as TRAITEUR B VANDENBAUW: Q8 | ALEXANDRE | Van Hese-BMW | FEDERALE POLITIE | LES GITES D'ARDENNES

TRAITEUR B VANDENBAUW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR B VANDENBAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585998535. Het bedrijf TRAITEUR B VANDENBAUW bevindt zich op het adres: BEERSELLAAN 28; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR B VANDENBAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR B VANDENBAUW is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR B VANDENBAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR B VANDENBAUW, openstaande posities, locatie van TRAITEUR B VANDENBAUW op de kaart.

TRAITEUR B VANDENBAUW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR B VANDENBAUW, company assigned to the tax number BE06585998535. The company TRAITEUR B VANDENBAUW is located at the address: BEERSELLAAN 28; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR B VANDENBAUW were not found.
The main activity of TRAITEUR B VANDENBAUW is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR B VANDENBAUW is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR B VANDENBAUW, open positions, location of TRAITEUR B VANDENBAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR B VANDENBAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR B VANDENBAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR B VANDENBAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR B VANDENBAUW, employees, financial statistics.