TOSCANA

Contactgegevens TOSCANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOSCANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOSCANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST. ROCHUSSTRAAT 69; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23568685 (+32-23568685) 23568685 (+32-23568685)

Fax (fax): +32 (61) 864-40-87 +32 (61) 864-40-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOSCANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOSCANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOSCANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOSCANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOSCANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOSCANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOSCANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOSCANA
Products information TOSCANA

BTW identificatienummer (tax): BE07311096191
Ondernemingsnummer: 3675445556
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TOSCANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOSCANA
(Get full report from official database of BE for TOSCANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOSCANA
Addition kinds of activities for TOSCANA

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
27590602. Letterpress afdrukken | Letterpress printing
39520104. India inkt | India ink
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij TOSCANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOSCANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOSCANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOSCANA. Looking for open vacancies in other companies

 • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

 • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

 • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

 • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

 • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

 • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

 • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van TOSCANA in sociale netwerken
Look for responds of TOSCANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOSCANA. Laat een reactie achter voor TOSCANA. TOSCANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOSCANA. Leave a respond for TOSCANA. TOSCANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOSCANA op de google maps. Adres en contacten TOSCANA
Location of TOSCANA on the google maps. Address and contacts of TOSCANA

Andere gerelateerde bedrijven als come TOSCANA TOSCANA: Van Daele BVBA | ST.MICHIELSBOND | SCLAVONS DIDIER | Antwerp Moto Guzzi Service | Heuveltje ('t)

Other related companies as TOSCANA: Van Daele BVBA | ST.MICHIELSBOND | SCLAVONS DIDIER | Antwerp Moto Guzzi Service | Heuveltje ('t)

TOSCANA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOSCANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311096191. Het bedrijf TOSCANA bevindt zich op het adres: ST. ROCHUSSTRAAT 69; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TOSCANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOSCANA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOSCANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOSCANA, openstaande posities, locatie van TOSCANA op de kaart.

TOSCANA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOSCANA, company assigned to the tax number BE07311096191. The company TOSCANA is located at the address: ST. ROCHUSSTRAAT 69; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TOSCANA were not found.
The main activity of TOSCANA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TOSCANA is not available. You also can look at reviews of TOSCANA, open positions, location of TOSCANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOSCANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOSCANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOSCANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOSCANA, employees, financial statistics.