TIO PACO

Contactgegevens TIO PACO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIO PACO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIO PACO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51249474 (+32-51249474) 51249474 (+32-51249474)

Fax (fax): +32 (86) 466-88-67 +32 (86) 466-88-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIO PACO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIO PACO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIO PACO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIO PACO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIO PACO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIO PACO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIO PACO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIO PACO
Products information TIO PACO

BTW identificatienummer (tax): BE09384490966
Ondernemingsnummer: 1518005371
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TIO PACO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIO PACO
(Get full report from official database of BE for TIO PACO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIO PACO
Addition kinds of activities for TIO PACO

16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50130101. Dynamo's | Alternators
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij TIO PACO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIO PACO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIO PACO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIO PACO. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

 • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

 • Magazijnier (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

 • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

 • Jobstudent (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

 • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

  Type: Vaste Job

  Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

 • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van TIO PACO in sociale netwerken
Look for responds of TIO PACO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIO PACO. Laat een reactie achter voor TIO PACO. TIO PACO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIO PACO. Leave a respond for TIO PACO. TIO PACO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIO PACO op de google maps. Adres en contacten TIO PACO
Location of TIO PACO on the google maps. Address and contacts of TIO PACO

Andere gerelateerde bedrijven als come TIO PACO TIO PACO: CENTEA | BARKAT | PETERMANS THEO | TATTOO TAZ | Certyn Kristoff

Other related companies as TIO PACO: CENTEA | BARKAT | PETERMANS THEO | TATTOO TAZ | Certyn Kristoff

TIO PACO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIO PACO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09384490966. Het bedrijf TIO PACO bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TIO PACO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIO PACO is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIO PACO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIO PACO, openstaande posities, locatie van TIO PACO op de kaart.

TIO PACO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIO PACO, company assigned to the tax number BE09384490966. The company TIO PACO is located at the address: NOORDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TIO PACO were not found.
The main activity of TIO PACO is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TIO PACO is not available. You also can look at reviews of TIO PACO, open positions, location of TIO PACO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIO PACO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIO PACO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIO PACO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIO PACO, employees, financial statistics.