THOMASCO

Contactgegevens THOMASCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMASCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMASCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE VIOLETTESTRAAT 42; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251762 (+32-92251762) 92251762 (+32-92251762)

Fax (fax): +32 (86) 824-87-32 +32 (86) 824-87-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMASCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMASCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMASCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMASCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMASCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMASCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMASCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMASCO
Products information THOMASCO

BTW identificatienummer (tax): BE01598754882
Ondernemingsnummer: 4275848388
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in THOMASCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMASCO
(Get full report from official database of BE for THOMASCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMASCO
Addition kinds of activities for THOMASCO

27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
56999902. Clergy vestigingen | Clergy vestments
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation

Werken bij THOMASCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMASCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMASCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMASCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

 • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

 • Verpleegkundige (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Residentie Milsenhof

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

 • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

 • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van THOMASCO in sociale netwerken
Look for responds of THOMASCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMASCO. Laat een reactie achter voor THOMASCO. THOMASCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMASCO. Leave a respond for THOMASCO. THOMASCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMASCO op de google maps. Adres en contacten THOMASCO
Location of THOMASCO on the google maps. Address and contacts of THOMASCO

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMASCO THOMASCO: COIFFURE NATHALIE STYLING | Gombault Vincent | TV SOMERS MARC | Ree Multimedia | VAL?RIE LAURIN

Other related companies as THOMASCO: COIFFURE NATHALIE STYLING | Gombault Vincent | TV SOMERS MARC | Ree Multimedia | VAL?RIE LAURIN

THOMASCO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMASCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01598754882. Het bedrijf THOMASCO bevindt zich op het adres: LANGE VIOLETTESTRAAT 42; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in THOMASCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOMASCO is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMASCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMASCO, openstaande posities, locatie van THOMASCO op de kaart.

THOMASCO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMASCO, company assigned to the tax number BE01598754882. The company THOMASCO is located at the address: LANGE VIOLETTESTRAAT 42; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in THOMASCO were not found.
The main activity of THOMASCO is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMASCO is not available. You also can look at reviews of THOMASCO, open positions, location of THOMASCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMASCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMASCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMASCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMASCO, employees, financial statistics.