TAGAWA

Contactgegevens TAGAWA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAGAWA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAGAWA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEURGATSESTEENWEG 119; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26485911 (+32-26485911) 26485911 (+32-26485911)

Fax (fax): +32 (4) 200-32-22 +32 (4) 200-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAGAWA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAGAWA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAGAWA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAGAWA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAGAWA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAGAWA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAGAWA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAGAWA
Products information TAGAWA

BTW identificatienummer (tax): BE02808624267
Ondernemingsnummer: 3214843750
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TAGAWA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAGAWA
(Get full report from official database of BE for TAGAWA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAGAWA
Addition kinds of activities for TAGAWA

38290218. Solarimeters | Solarimeters
50130200. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
51990402. jute | Burlap
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons

Werken bij TAGAWA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAGAWA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAGAWA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAGAWA. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

 • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

 • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

 • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Studentenjob

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

 • Bijlesgever chemie (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADDAX MOTORS

  Type: Vaste Job

  Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

 • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

 • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van TAGAWA in sociale netwerken
Look for responds of TAGAWA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAGAWA. Laat een reactie achter voor TAGAWA. TAGAWA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAGAWA. Leave a respond for TAGAWA. TAGAWA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAGAWA op de google maps. Adres en contacten TAGAWA
Location of TAGAWA on the google maps. Address and contacts of TAGAWA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAGAWA TAGAWA: BERNAERTS BANDEN BELGIUM | Point Cadres | Barbier SPRL | JOHN BIBOT | E. Fischer & Co

Other related companies as TAGAWA: BERNAERTS BANDEN BELGIUM | Point Cadres | Barbier SPRL | JOHN BIBOT | E. Fischer & Co

TAGAWA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAGAWA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02808624267. Het bedrijf TAGAWA bevindt zich op het adres: VLEURGATSESTEENWEG 119; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TAGAWA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAGAWA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAGAWA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAGAWA, openstaande posities, locatie van TAGAWA op de kaart.

TAGAWA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAGAWA, company assigned to the tax number BE02808624267. The company TAGAWA is located at the address: VLEURGATSESTEENWEG 119; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TAGAWA were not found.
The main activity of TAGAWA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAGAWA is not available. You also can look at reviews of TAGAWA, open positions, location of TAGAWA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAGAWA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAGAWA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAGAWA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAGAWA, employees, financial statistics.