TACK GEERT

Contactgegevens TACK GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TACK GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TACK GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATERSONSTRAAT 117; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50827804 (+32-50827804) 50827804 (+32-50827804)

Fax (fax): +32 (16) 814-12-32 +32 (16) 814-12-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TACK GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TACK GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TACK GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TACK GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TACK GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TACK GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TACK GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TACK GEERT
Products information TACK GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TACK GEERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TACK GEERT
(Get full report from official database of BE for TACK GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TACK GEERT
Addition kinds of activities for TACK GEERT

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
57190100. Keukengerei | Kitchenware
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij TACK GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TACK GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TACK GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TACK GEERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

 • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

 • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

 • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

 • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MONTOVANI

  Type: Studentenjob

  De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

 • Account manager Sales (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Brandfarmers

  Type: Vaste Job

  Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

 • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van TACK GEERT in sociale netwerken
Look for responds of TACK GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TACK GEERT. Laat een reactie achter voor TACK GEERT. TACK GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TACK GEERT. Leave a respond for TACK GEERT. TACK GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TACK GEERT op de google maps. Adres en contacten TACK GEERT
Location of TACK GEERT on the google maps. Address and contacts of TACK GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come TACK GEERT TACK GEERT: A. BOIS | D.M.G.C. | TER HOVINGEN (ST-JOZEF) | Chanteux A | Fourneaux Cath茅rine

Other related companies as TACK GEERT: A. BOIS | D.M.G.C. | TER HOVINGEN (ST-JOZEF) | Chanteux A | Fourneaux Cath茅rine

TACK GEERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TACK GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf TACK GEERT bevindt zich op het adres: PATERSONSTRAAT 117; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TACK GEERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TACK GEERT is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TACK GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TACK GEERT, openstaande posities, locatie van TACK GEERT op de kaart.

TACK GEERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TACK GEERT, company assigned to the tax number BE09208709716. The company TACK GEERT is located at the address: PATERSONSTRAAT 117; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TACK GEERT were not found.
The main activity of TACK GEERT is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TACK GEERT is not available. You also can look at reviews of TACK GEERT, open positions, location of TACK GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TACK GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TACK GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TACK GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TACK GEERT, employees, financial statistics.