SYNERGIE

Contactgegevens SYNERGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYNERGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYNERGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULLEGEMSESTEENWEG 131; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56374937 (+32-56374937) 56374937 (+32-56374937)

Fax (fax): +32 (58) 395-77-85 +32 (58) 395-77-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYNERGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYNERGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYNERGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYNERGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYNERGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYNERGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYNERGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYNERGIE
Products information SYNERGIE

BTW identificatienummer (tax): BE08602264404
Ondernemingsnummer: 5763122558
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SYNERGIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYNERGIE
(Get full report from official database of BE for SYNERGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYNERGIE
Addition kinds of activities for SYNERGIE

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
20419910. Korenmolen voeden | Wheat mill feed
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij SYNERGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYNERGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYNERGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYNERGIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

 • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

 • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

 • TECHNIEKER (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

 • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

 • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

  Type: Leercontract

  Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

 • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van SYNERGIE in sociale netwerken
Look for responds of SYNERGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYNERGIE. Laat een reactie achter voor SYNERGIE. SYNERGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYNERGIE. Leave a respond for SYNERGIE. SYNERGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYNERGIE op de google maps. Adres en contacten SYNERGIE
Location of SYNERGIE on the google maps. Address and contacts of SYNERGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SYNERGIE SYNERGIE: BEROEPSKREDIET | F?D?RATION SPORTIVE BELGE DE BOWLING | SILHOUETTE | THIERRY BOITTE | Temur I

Other related companies as SYNERGIE: BEROEPSKREDIET | F?D?RATION SPORTIVE BELGE DE BOWLING | SILHOUETTE | THIERRY BOITTE | Temur I

SYNERGIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYNERGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602264404. Het bedrijf SYNERGIE bevindt zich op het adres: GULLEGEMSESTEENWEG 131; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SYNERGIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYNERGIE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYNERGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYNERGIE, openstaande posities, locatie van SYNERGIE op de kaart.

SYNERGIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYNERGIE, company assigned to the tax number BE08602264404. The company SYNERGIE is located at the address: GULLEGEMSESTEENWEG 131; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SYNERGIE were not found.
The main activity of SYNERGIE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SYNERGIE is not available. You also can look at reviews of SYNERGIE, open positions, location of SYNERGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYNERGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYNERGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYNERGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYNERGIE, employees, financial statistics.