STROOBANTS

Contactgegevens STROOBANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STROOBANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STROOBANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTRAAT 117; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221337 (+32-16221337) 16221337 (+32-16221337)

Fax (fax): +32 (19) 101-69-11 +32 (19) 101-69-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STROOBANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STROOBANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STROOBANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STROOBANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STROOBANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STROOBANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STROOBANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STROOBANTS
Products information STROOBANTS

BTW identificatienummer (tax): BE01486694335
Ondernemingsnummer: 1395233154
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in STROOBANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STROOBANTS
(Get full report from official database of BE for STROOBANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STROOBANTS
Addition kinds of activities for STROOBANTS

267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
50840512. ruimers | Reamers
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij STROOBANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STROOBANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STROOBANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STROOBANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

 • Administratief Bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

 • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

 • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

  Type: Studentenjob

  * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: INNOV AD

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

 • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

 • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

 • flexijob zaal (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van STROOBANTS in sociale netwerken
Look for responds of STROOBANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STROOBANTS. Laat een reactie achter voor STROOBANTS. STROOBANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STROOBANTS. Leave a respond for STROOBANTS. STROOBANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STROOBANTS op de google maps. Adres en contacten STROOBANTS
Location of STROOBANTS on the google maps. Address and contacts of STROOBANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come STROOBANTS STROOBANTS: ONZEA nv DRUKKERIJ-PAPIERHANDEL NV | GARAGE TOP.MOTORS | INGELBRECHT L | STUDIO MIX MANIA | A. CLOCHERIEUX

Other related companies as STROOBANTS: ONZEA nv DRUKKERIJ-PAPIERHANDEL NV | GARAGE TOP.MOTORS | INGELBRECHT L | STUDIO MIX MANIA | A. CLOCHERIEUX

STROOBANTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STROOBANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486694335. Het bedrijf STROOBANTS bevindt zich op het adres: NAAMSESTRAAT 117; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in STROOBANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STROOBANTS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STROOBANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STROOBANTS, openstaande posities, locatie van STROOBANTS op de kaart.

STROOBANTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STROOBANTS, company assigned to the tax number BE01486694335. The company STROOBANTS is located at the address: NAAMSESTRAAT 117; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in STROOBANTS were not found.
The main activity of STROOBANTS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STROOBANTS is not available. You also can look at reviews of STROOBANTS, open positions, location of STROOBANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STROOBANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STROOBANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STROOBANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STROOBANTS, employees, financial statistics.