LUCULLUS N.V. POLYMERS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LUCULLUS N.V. POLYMERS
Private companiesTransportation Services • LUCULLUS N.V. POLYMERS

Contactgegevens LUCULLUS N.V. POLYMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCULLUS N.V. POLYMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCULLUS N.V. POLYMERS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 9, Verdussenstraat 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-94-65-45 32-32-94-65-45

Fax (fax): 32-32-37-36-70 32-32-37-36-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCULLUS N.V. POLYMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCULLUS N.V. POLYMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCULLUS N.V. POLYMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCULLUS N.V. POLYMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCULLUS N.V. POLYMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCULLUS N.V. POLYMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCULLUS N.V. POLYMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCULLUS N.V. POLYMERS
Products information LUCULLUS N.V. POLYMERS

BTW identificatienummer (tax): BE06497283935
Ondernemingsnummer: 3535095214
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LUCULLUS N.V. POLYMERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubber and derivatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCULLUS N.V. POLYMERS
(Get full report from official database of BE for LUCULLUS N.V. POLYMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCULLUS N.V. POLYMERS
Addition kinds of activities for LUCULLUS N.V. POLYMERS

2393. Textielzakken | Textile bags
7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij LUCULLUS N.V. POLYMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCULLUS N.V. POLYMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCULLUS N.V. POLYMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCULLUS N.V. POLYMERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • vrachtwagentechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

 • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

 • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

 • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

 • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van LUCULLUS N.V. POLYMERS in sociale netwerken
Look for responds of LUCULLUS N.V. POLYMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCULLUS N.V. POLYMERS. Laat een reactie achter voor LUCULLUS N.V. POLYMERS. LUCULLUS N.V. POLYMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCULLUS N.V. POLYMERS. Leave a respond for LUCULLUS N.V. POLYMERS. LUCULLUS N.V. POLYMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCULLUS N.V. POLYMERS op de google maps. Adres en contacten LUCULLUS N.V. POLYMERS
Location of LUCULLUS N.V. POLYMERS on the google maps. Address and contacts of LUCULLUS N.V. POLYMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCULLUS N.V. POLYMERS LUCULLUS N.V. POLYMERS: MARIE-LINE BRUYERE | RIC | Almatex BVBA | BAERT FRANS | MEUBLES STALLBOIS

Other related companies as LUCULLUS N.V. POLYMERS: MARIE-LINE BRUYERE | RIC | Almatex BVBA | BAERT FRANS | MEUBLES STALLBOIS

LUCULLUS N.V. POLYMERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCULLUS N.V. POLYMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06497283935. Het bedrijf LUCULLUS N.V. POLYMERS bevindt zich op het adres: 9, Verdussenstraat 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubber and derivatives. Producten gemaakt in LUCULLUS N.V. POLYMERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCULLUS N.V. POLYMERS is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCULLUS N.V. POLYMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCULLUS N.V. POLYMERS, openstaande posities, locatie van LUCULLUS N.V. POLYMERS op de kaart.

LUCULLUS N.V. POLYMERS is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LUCULLUS N.V. POLYMERS, company assigned to the tax number BE06497283935. The company LUCULLUS N.V. POLYMERS is located at the address: 9, Verdussenstraat 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubber and derivatives. Products created in LUCULLUS N.V. POLYMERS were not found.
The main activity of LUCULLUS N.V. POLYMERS is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCULLUS N.V. POLYMERS is not available. You also can look at reviews of LUCULLUS N.V. POLYMERS, open positions, location of LUCULLUS N.V. POLYMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCULLUS N.V. POLYMERS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCULLUS N.V. POLYMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCULLUS N.V. POLYMERS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCULLUS N.V. POLYMERS, employees, financial statistics.