SINT-HUBERT

Contactgegevens SINT-HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 211; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27821630 (+32-27821630) 27821630 (+32-27821630)

Fax (fax): +32 (61) 669-12-87 +32 (61) 669-12-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-HUBERT
Products information SINT-HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04290405273
Ondernemingsnummer: 7820037841
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SINT-HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-HUBERT
(Get full report from official database of BE for SINT-HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-HUBERT
Addition kinds of activities for SINT-HUBERT

332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
28139906. Neon | Neon
86510000. Politieke organisaties | Political organizations
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij SINT-HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: INBOCO

  Type: Vaste Job

  Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

 • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: 100% LIGHT

  Type: Vaste Job

  Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

  Type: Vaste Job

  Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

 • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van SINT-HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of SINT-HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-HUBERT. Laat een reactie achter voor SINT-HUBERT. SINT-HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-HUBERT. Leave a respond for SINT-HUBERT. SINT-HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-HUBERT op de google maps. Adres en contacten SINT-HUBERT
Location of SINT-HUBERT on the google maps. Address and contacts of SINT-HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-HUBERT SINT-HUBERT: Vectigal BVBA | Albert | M V K | Lemaitre | YVONNE RIHOUX

Other related companies as SINT-HUBERT: Vectigal BVBA | Albert | M V K | Lemaitre | YVONNE RIHOUX

SINT-HUBERT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290405273. Het bedrijf SINT-HUBERT bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 211; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SINT-HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT-HUBERT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-HUBERT, openstaande posities, locatie van SINT-HUBERT op de kaart.

SINT-HUBERT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-HUBERT, company assigned to the tax number BE04290405273. The company SINT-HUBERT is located at the address: MECHELSESTEENWEG 211; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SINT-HUBERT were not found.
The main activity of SINT-HUBERT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-HUBERT is not available. You also can look at reviews of SINT-HUBERT, open positions, location of SINT-HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-HUBERT, employees, financial statistics.