ROZEMARIJN

Contactgegevens ROZEMARIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROZEMARIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROZEMARIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTSTEENWEG 8; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15754984 (+32-15754984) 15754984 (+32-15754984)

Fax (fax): +32 (16) 995-93-14 +32 (16) 995-93-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROZEMARIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROZEMARIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROZEMARIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROZEMARIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROZEMARIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROZEMARIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROZEMARIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROZEMARIJN
Products information ROZEMARIJN

BTW identificatienummer (tax): BE06375610351
Ondernemingsnummer: 6363250732
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ROZEMARIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROZEMARIJN
(Get full report from official database of BE for ROZEMARIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROZEMARIJN
Addition kinds of activities for ROZEMARIJN

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
836100. Woonzorg | Residential care
17999915. Float (parade) constructie | Float (parade) construction
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
39991203. Identificatieplaten | Identification plates
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
76991700. Schoonmaakdiensten | Cleaning services

Werken bij ROZEMARIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROZEMARIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROZEMARIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROZEMARIJN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

 • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

 • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

 • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: HORTUS

  Type: Studentenjob

  Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

 • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

 • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

 • IT Systeembeheerder (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AVOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

Zoek naar antwoorden van ROZEMARIJN in sociale netwerken
Look for responds of ROZEMARIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROZEMARIJN. Laat een reactie achter voor ROZEMARIJN. ROZEMARIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROZEMARIJN. Leave a respond for ROZEMARIJN. ROZEMARIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROZEMARIJN op de google maps. Adres en contacten ROZEMARIJN
Location of ROZEMARIJN on the google maps. Address and contacts of ROZEMARIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROZEMARIJN ROZEMARIJN: Assuco BVBA | Van Den Berghe W | Aux Mille Cadeaux | Klippan Cabs NV | Pratec corporation

Other related companies as ROZEMARIJN: Assuco BVBA | Van Den Berghe W | Aux Mille Cadeaux | Klippan Cabs NV | Pratec corporation

ROZEMARIJN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROZEMARIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06375610351. Het bedrijf ROZEMARIJN bevindt zich op het adres: HEISTSTEENWEG 8; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ROZEMARIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROZEMARIJN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROZEMARIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROZEMARIJN, openstaande posities, locatie van ROZEMARIJN op de kaart.

ROZEMARIJN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROZEMARIJN, company assigned to the tax number BE06375610351. The company ROZEMARIJN is located at the address: HEISTSTEENWEG 8; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in ROZEMARIJN were not found.
The main activity of ROZEMARIJN is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROZEMARIJN is not available. You also can look at reviews of ROZEMARIJN, open positions, location of ROZEMARIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROZEMARIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROZEMARIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROZEMARIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROZEMARIJN, employees, financial statistics.