ROELANT & GURINCKX

Contactgegevens ROELANT & GURINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROELANT & GURINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROELANT & GURINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 11; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92303406 (+32-92303406) 92303406 (+32-92303406)

Fax (fax): +32 (56) 734-25-25 +32 (56) 734-25-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROELANT & GURINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROELANT & GURINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROELANT & GURINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROELANT & GURINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROELANT & GURINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROELANT & GURINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROELANT & GURINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROELANT & GURINCKX
Products information ROELANT & GURINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE08675323486
Ondernemingsnummer: 7376464843
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ROELANT & GURINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROELANT & GURINCKX
(Get full report from official database of BE for ROELANT & GURINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROELANT & GURINCKX
Addition kinds of activities for ROELANT & GURINCKX

376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
50469905. Parkeermeters | Parking meters
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn

Werken bij ROELANT & GURINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROELANT & GURINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROELANT & GURINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROELANT & GURINCKX. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur CE nachtwerk (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als CE chauffeur nachtwerk zal u instaan voor: het transport van pallets en rolcontainers met pakketten voor post NL vertrek dagelijks ten vroegste 16u en ten laatste 22u30 ritten tussen 12 à 15u rijtijd + beschikbaarheidstijd zelf laden en lossen van pallets en rolcontainers transport uitsluitend in België en Nederland

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderwindeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERWINDEKE)

  Regio: DENDERWINDEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

 • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

 • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: epTechnieken

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

 • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

 • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

  Type: Werfreserve

  Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

 • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: SIMON

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van ROELANT & GURINCKX in sociale netwerken
Look for responds of ROELANT & GURINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROELANT & GURINCKX. Laat een reactie achter voor ROELANT & GURINCKX. ROELANT & GURINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROELANT & GURINCKX. Leave a respond for ROELANT & GURINCKX. ROELANT & GURINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROELANT & GURINCKX op de google maps. Adres en contacten ROELANT & GURINCKX
Location of ROELANT & GURINCKX on the google maps. Address and contacts of ROELANT & GURINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ROELANT & GURINCKX ROELANT & GURINCKX: LOICQ PHILIPPE | DE BRON | LEANDRE LOUIS | JOANNES DE STOOP | CAMPING DE WACHIROCK

Other related companies as ROELANT & GURINCKX: LOICQ PHILIPPE | DE BRON | LEANDRE LOUIS | JOANNES DE STOOP | CAMPING DE WACHIROCK

ROELANT & GURINCKX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROELANT & GURINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675323486. Het bedrijf ROELANT & GURINCKX bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 11; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ROELANT & GURINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROELANT & GURINCKX is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROELANT & GURINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROELANT & GURINCKX, openstaande posities, locatie van ROELANT & GURINCKX op de kaart.

ROELANT & GURINCKX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROELANT & GURINCKX, company assigned to the tax number BE08675323486. The company ROELANT & GURINCKX is located at the address: ACACIASTRAAT 11; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in ROELANT & GURINCKX were not found.
The main activity of ROELANT & GURINCKX is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROELANT & GURINCKX is not available. You also can look at reviews of ROELANT & GURINCKX, open positions, location of ROELANT & GURINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROELANT & GURINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROELANT & GURINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROELANT & GURINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROELANT & GURINCKX, employees, financial statistics.