RESTAURANT DE LIJSTERBES

Contactgegevens RESTAURANT DE LIJSTERBES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DE LIJSTERBES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DE LIJSTERBES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONKLAAN 155; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93678229 (+32-93678229) 93678229 (+32-93678229)

Fax (fax): +32 (53) 259-83-52 +32 (53) 259-83-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DE LIJSTERBES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DE LIJSTERBES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DE LIJSTERBES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DE LIJSTERBES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DE LIJSTERBES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DE LIJSTERBES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DE LIJSTERBES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DE LIJSTERBES
Products information RESTAURANT DE LIJSTERBES

BTW identificatienummer (tax): BE02224975585
Ondernemingsnummer: 3961639404
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in RESTAURANT DE LIJSTERBES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DE LIJSTERBES
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DE LIJSTERBES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DE LIJSTERBES
Addition kinds of activities for RESTAURANT DE LIJSTERBES

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
39490706. Beschermers: honkbal, basketbal, hockey, enz. | Protectors: baseball, basketball, hockey, etc.
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij RESTAURANT DE LIJSTERBES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DE LIJSTERBES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DE LIJSTERBES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DE LIJSTERBES. Looking for open vacancies in other companies

 • GATEBEDIENDE (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

 • Logistiek bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

 • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

 • Technisch adviseur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

 • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

  Type: Leercontract

  Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DE LIJSTERBES in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DE LIJSTERBES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DE LIJSTERBES. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DE LIJSTERBES. RESTAURANT DE LIJSTERBES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DE LIJSTERBES. Leave a respond for RESTAURANT DE LIJSTERBES. RESTAURANT DE LIJSTERBES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DE LIJSTERBES op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DE LIJSTERBES
Location of RESTAURANT DE LIJSTERBES on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DE LIJSTERBES

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DE LIJSTERBES RESTAURANT DE LIJSTERBES: MOVE AND FIX | FA. BEDECO | SCHOENFABRIEK PRABEL NV | Welliquet J-M | T R A D I - P E I N T

Other related companies as RESTAURANT DE LIJSTERBES: MOVE AND FIX | FA. BEDECO | SCHOENFABRIEK PRABEL NV | Welliquet J-M | T R A D I - P E I N T

RESTAURANT DE LIJSTERBES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DE LIJSTERBES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224975585. Het bedrijf RESTAURANT DE LIJSTERBES bevindt zich op het adres: DONKLAAN 155; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RESTAURANT DE LIJSTERBES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DE LIJSTERBES is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DE LIJSTERBES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DE LIJSTERBES, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DE LIJSTERBES op de kaart.

RESTAURANT DE LIJSTERBES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DE LIJSTERBES, company assigned to the tax number BE02224975585. The company RESTAURANT DE LIJSTERBES is located at the address: DONKLAAN 155; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RESTAURANT DE LIJSTERBES were not found.
The main activity of RESTAURANT DE LIJSTERBES is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DE LIJSTERBES is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DE LIJSTERBES, open positions, location of RESTAURANT DE LIJSTERBES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DE LIJSTERBES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DE LIJSTERBES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DE LIJSTERBES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DE LIJSTERBES, employees, financial statistics.