REFORMHAUS

Contactgegevens REFORMHAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFORMHAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFORMHAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHULSTRASSE 1; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742322 (+32-87742322) 87742322 (+32-87742322)

Fax (fax): +32 (68) 741-92-68 +32 (68) 741-92-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFORMHAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFORMHAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFORMHAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFORMHAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFORMHAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFORMHAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFORMHAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFORMHAUS
Products information REFORMHAUS

BTW identificatienummer (tax): BE07921661376
Ondernemingsnummer: 4944091796
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in REFORMHAUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFORMHAUS
(Get full report from official database of BE for REFORMHAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFORMHAUS
Addition kinds of activities for REFORMHAUS

384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
51690800. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij REFORMHAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFORMHAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFORMHAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFORMHAUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Bediening restauratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

 • Jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

 • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van REFORMHAUS in sociale netwerken
Look for responds of REFORMHAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFORMHAUS. Laat een reactie achter voor REFORMHAUS. REFORMHAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFORMHAUS. Leave a respond for REFORMHAUS. REFORMHAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFORMHAUS op de google maps. Adres en contacten REFORMHAUS
Location of REFORMHAUS on the google maps. Address and contacts of REFORMHAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come REFORMHAUS REFORMHAUS: Sterkens Verwarming BVBA | Extra Coif | LEOPOLD DE BOEVER | Manderley (Le) | CENTRUM VOOR WOONBIOLOGIE

Other related companies as REFORMHAUS: Sterkens Verwarming BVBA | Extra Coif | LEOPOLD DE BOEVER | Manderley (Le) | CENTRUM VOOR WOONBIOLOGIE

REFORMHAUS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REFORMHAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07921661376. Het bedrijf REFORMHAUS bevindt zich op het adres: SCHULSTRASSE 1; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in REFORMHAUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REFORMHAUS is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFORMHAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFORMHAUS, openstaande posities, locatie van REFORMHAUS op de kaart.

REFORMHAUS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is REFORMHAUS, company assigned to the tax number BE07921661376. The company REFORMHAUS is located at the address: SCHULSTRASSE 1; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in REFORMHAUS were not found.
The main activity of REFORMHAUS is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REFORMHAUS is not available. You also can look at reviews of REFORMHAUS, open positions, location of REFORMHAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFORMHAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFORMHAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFORMHAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFORMHAUS, employees, financial statistics.