PRODUITS SOUSS

Contactgegevens PRODUITS SOUSS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRODUITS SOUSS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRODUITS SOUSS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERLAAN 12; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22196877 (+32-22196877) 22196877 (+32-22196877)

Fax (fax): +32 (13) 449-59-90 +32 (13) 449-59-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRODUITS SOUSS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRODUITS SOUSS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRODUITS SOUSS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRODUITS SOUSS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRODUITS SOUSS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRODUITS SOUSS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRODUITS SOUSS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRODUITS SOUSS
Products information PRODUITS SOUSS

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PRODUITS SOUSS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRODUITS SOUSS
(Get full report from official database of BE for PRODUITS SOUSS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRODUITS SOUSS
Addition kinds of activities for PRODUITS SOUSS

07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
20139917. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Spiced meats, from purchased meat
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
32629901. Bone China | Bone china
34219902. Swords | Swords
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij PRODUITS SOUSS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRODUITS SOUSS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRODUITS SOUSS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRODUITS SOUSS. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

 • Documentation Agent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP MARITIEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

 • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

 • Chocolatier (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

 • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

 • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

 • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

 • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

Zoek naar antwoorden van PRODUITS SOUSS in sociale netwerken
Look for responds of PRODUITS SOUSS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRODUITS SOUSS. Laat een reactie achter voor PRODUITS SOUSS. PRODUITS SOUSS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRODUITS SOUSS. Leave a respond for PRODUITS SOUSS. PRODUITS SOUSS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRODUITS SOUSS op de google maps. Adres en contacten PRODUITS SOUSS
Location of PRODUITS SOUSS on the google maps. Address and contacts of PRODUITS SOUSS

Andere gerelateerde bedrijven als come PRODUITS SOUSS PRODUITS SOUSS: Super Peltri | No 3 Compétition | Engelbosch M | GENERAL METAL ALLOYS | Carine

Other related companies as PRODUITS SOUSS: Super Peltri | No 3 Compétition | Engelbosch M | GENERAL METAL ALLOYS | Carine

PRODUITS SOUSS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRODUITS SOUSS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf PRODUITS SOUSS bevindt zich op het adres: IEPERLAAN 12; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PRODUITS SOUSS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRODUITS SOUSS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRODUITS SOUSS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRODUITS SOUSS, openstaande posities, locatie van PRODUITS SOUSS op de kaart.

PRODUITS SOUSS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRODUITS SOUSS, company assigned to the tax number BE09529510498. The company PRODUITS SOUSS is located at the address: IEPERLAAN 12; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PRODUITS SOUSS were not found.
The main activity of PRODUITS SOUSS is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRODUITS SOUSS is not available. You also can look at reviews of PRODUITS SOUSS, open positions, location of PRODUITS SOUSS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRODUITS SOUSS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRODUITS SOUSS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRODUITS SOUSS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRODUITS SOUSS, employees, financial statistics.