PRODUITS NATUREOMO

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • PRODUITS NATUREOMO
Private companiesTransportation Services • PRODUITS NATUREOMO

Contactgegevens PRODUITS NATUREOMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRODUITS NATUREOMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRODUITS NATUREOMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ALSEMBERG 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25371983 (+32-25371983) 25371983 (+32-25371983)

Fax (fax): +32 (81) 545-83-95 +32 (81) 545-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRODUITS NATUREOMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRODUITS NATUREOMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRODUITS NATUREOMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRODUITS NATUREOMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRODUITS NATUREOMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRODUITS NATUREOMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRODUITS NATUREOMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRODUITS NATUREOMO
Products information PRODUITS NATUREOMO

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PRODUITS NATUREOMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRODUITS NATUREOMO
(Get full report from official database of BE for PRODUITS NATUREOMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRODUITS NATUREOMO
Addition kinds of activities for PRODUITS NATUREOMO

7241. Kapper winkels | Barber shops
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
38229905. Energieknopcontroles, residentiële of commerciele typen | Energy cutoff controls, residential or commercial types
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
58120000. Eten plaatsen | Eating places
67329900. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec

Werken bij PRODUITS NATUREOMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRODUITS NATUREOMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRODUITS NATUREOMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRODUITS NATUREOMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • Grondwerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

 • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

 • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

 • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

 • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PROFI

  Type: Vaste Job

  Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

 • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van PRODUITS NATUREOMO in sociale netwerken
Look for responds of PRODUITS NATUREOMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRODUITS NATUREOMO. Laat een reactie achter voor PRODUITS NATUREOMO. PRODUITS NATUREOMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRODUITS NATUREOMO. Leave a respond for PRODUITS NATUREOMO. PRODUITS NATUREOMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRODUITS NATUREOMO op de google maps. Adres en contacten PRODUITS NATUREOMO
Location of PRODUITS NATUREOMO on the google maps. Address and contacts of PRODUITS NATUREOMO

Andere gerelateerde bedrijven als come PRODUITS NATUREOMO PRODUITS NATUREOMO: REDUCTA | FA. SAATCHI & SAATCHI | ANGIE KONINCKX | Stals & Zoon NV | C.B. DIFFUSION COMM.

Other related companies as PRODUITS NATUREOMO: REDUCTA | FA. SAATCHI & SAATCHI | ANGIE KONINCKX | Stals & Zoon NV | C.B. DIFFUSION COMM.

PRODUITS NATUREOMO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRODUITS NATUREOMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf PRODUITS NATUREOMO bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PRODUITS NATUREOMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRODUITS NATUREOMO is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRODUITS NATUREOMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRODUITS NATUREOMO, openstaande posities, locatie van PRODUITS NATUREOMO op de kaart.

PRODUITS NATUREOMO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRODUITS NATUREOMO, company assigned to the tax number BE07421508789. The company PRODUITS NATUREOMO is located at the address: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 29; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PRODUITS NATUREOMO were not found.
The main activity of PRODUITS NATUREOMO is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRODUITS NATUREOMO is not available. You also can look at reviews of PRODUITS NATUREOMO, open positions, location of PRODUITS NATUREOMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRODUITS NATUREOMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRODUITS NATUREOMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRODUITS NATUREOMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRODUITS NATUREOMO, employees, financial statistics.