PRODUITS DE FLEURANCE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PRODUITS DE FLEURANCE
Private companiesMotor Freight Transportation • PRODUITS DE FLEURANCE

Contactgegevens PRODUITS DE FLEURANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRODUITS DE FLEURANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRODUITS DE FLEURANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 10; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69222394 (+32-69222394) 69222394 (+32-69222394)

Fax (fax): +32 (61) 731-12-64 +32 (61) 731-12-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRODUITS DE FLEURANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRODUITS DE FLEURANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRODUITS DE FLEURANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRODUITS DE FLEURANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRODUITS DE FLEURANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRODUITS DE FLEURANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRODUITS DE FLEURANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRODUITS DE FLEURANCE
Products information PRODUITS DE FLEURANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08523162841
Ondernemingsnummer: 9023864746
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PRODUITS DE FLEURANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRODUITS DE FLEURANCE
(Get full report from official database of BE for PRODUITS DE FLEURANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRODUITS DE FLEURANCE
Addition kinds of activities for PRODUITS DE FLEURANCE

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
01820106. Truffels, onder dekking gegroeid | Truffles, grown under cover
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial

Werken bij PRODUITS DE FLEURANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRODUITS DE FLEURANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRODUITS DE FLEURANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRODUITS DE FLEURANCE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Thomas Cook

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

 • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

 • Service Coördinator m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

 • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: IMMO DEREEPER

  Type: Zelfstandige activiteit

  In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van PRODUITS DE FLEURANCE in sociale netwerken
Look for responds of PRODUITS DE FLEURANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRODUITS DE FLEURANCE. Laat een reactie achter voor PRODUITS DE FLEURANCE. PRODUITS DE FLEURANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRODUITS DE FLEURANCE. Leave a respond for PRODUITS DE FLEURANCE. PRODUITS DE FLEURANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRODUITS DE FLEURANCE op de google maps. Adres en contacten PRODUITS DE FLEURANCE
Location of PRODUITS DE FLEURANCE on the google maps. Address and contacts of PRODUITS DE FLEURANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come PRODUITS DE FLEURANCE PRODUITS DE FLEURANCE: F.M.C. | F. BARTOLOMIVIS | VINCENT LOOS | Data Raets Belgium CVBA | Bal W

Other related companies as PRODUITS DE FLEURANCE: F.M.C. | F. BARTOLOMIVIS | VINCENT LOOS | Data Raets Belgium CVBA | Bal W

PRODUITS DE FLEURANCE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRODUITS DE FLEURANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08523162841. Het bedrijf PRODUITS DE FLEURANCE bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 10; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PRODUITS DE FLEURANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRODUITS DE FLEURANCE is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRODUITS DE FLEURANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRODUITS DE FLEURANCE, openstaande posities, locatie van PRODUITS DE FLEURANCE op de kaart.

PRODUITS DE FLEURANCE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRODUITS DE FLEURANCE, company assigned to the tax number BE08523162841. The company PRODUITS DE FLEURANCE is located at the address: RUE ROYALE 10; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PRODUITS DE FLEURANCE were not found.
The main activity of PRODUITS DE FLEURANCE is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PRODUITS DE FLEURANCE is not available. You also can look at reviews of PRODUITS DE FLEURANCE, open positions, location of PRODUITS DE FLEURANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRODUITS DE FLEURANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRODUITS DE FLEURANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRODUITS DE FLEURANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRODUITS DE FLEURANCE, employees, financial statistics.