POTPOURRI

Contactgegevens POTPOURRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POTPOURRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

POTPOURRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 25; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13314061 (+32-13314061) 13314061 (+32-13314061)

Fax (fax): +32 (71) 761-85-81 +32 (71) 761-85-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POTPOURRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POTPOURRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POTPOURRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POTPOURRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POTPOURRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POTPOURRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POTPOURRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POTPOURRI
Products information POTPOURRI

BTW identificatienummer (tax): BE02735565185
Ondernemingsnummer: 1601501464
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in POTPOURRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POTPOURRI
(Get full report from official database of BE for POTPOURRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor POTPOURRI
Addition kinds of activities for POTPOURRI

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating

Werken bij POTPOURRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POTPOURRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POTPOURRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POTPOURRI. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

 • Poetshulp (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

 • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Studentenjob

  Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: S VILLA

  Type: Studentenjob

  Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

 • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Telecomtechnieker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DCI IT Resources

  Type: Werfreserve

  Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van POTPOURRI in sociale netwerken
Look for responds of POTPOURRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor POTPOURRI. Laat een reactie achter voor POTPOURRI. POTPOURRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POTPOURRI. Leave a respond for POTPOURRI. POTPOURRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POTPOURRI op de google maps. Adres en contacten POTPOURRI
Location of POTPOURRI on the google maps. Address and contacts of POTPOURRI

Andere gerelateerde bedrijven als come POTPOURRI POTPOURRI: PASCAL HUBERLAND | TOM & CO | LA MAISON DES VINS FINS | BUR. BAUDOUIN CERFONTAINE | GOELE LENAERS

Other related companies as POTPOURRI: PASCAL HUBERLAND | TOM & CO | LA MAISON DES VINS FINS | BUR. BAUDOUIN CERFONTAINE | GOELE LENAERS

POTPOURRI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POTPOURRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735565185. Het bedrijf POTPOURRI bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 25; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in POTPOURRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POTPOURRI is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POTPOURRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POTPOURRI, openstaande posities, locatie van POTPOURRI op de kaart.

POTPOURRI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is POTPOURRI, company assigned to the tax number BE02735565185. The company POTPOURRI is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 25; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in POTPOURRI were not found.
The main activity of POTPOURRI is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POTPOURRI is not available. You also can look at reviews of POTPOURRI, open positions, location of POTPOURRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POTPOURRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POTPOURRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POTPOURRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POTPOURRI, employees, financial statistics.