PIZZERIA CASANOVA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PIZZERIA CASANOVA

Contactgegevens PIZZERIA CASANOVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIZZERIA CASANOVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIZZERIA CASANOVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'EGALIT? 34; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43772936 (+32-43772936) 43772936 (+32-43772936)

Fax (fax): +32 (71) 175-78-46 +32 (71) 175-78-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIZZERIA CASANOVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIZZERIA CASANOVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIZZERIA CASANOVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIZZERIA CASANOVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIZZERIA CASANOVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIZZERIA CASANOVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIZZERIA CASANOVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIZZERIA CASANOVA
Products information PIZZERIA CASANOVA

BTW identificatienummer (tax): BE03278564453
Ondernemingsnummer: 8280364990
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PIZZERIA CASANOVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIZZERIA CASANOVA
(Get full report from official database of BE for PIZZERIA CASANOVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIZZERIA CASANOVA
Addition kinds of activities for PIZZERIA CASANOVA

2813. Industriële gassen | Industrial gases
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services

Werken bij PIZZERIA CASANOVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIZZERIA CASANOVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIZZERIA CASANOVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIZZERIA CASANOVA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

 • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

  Regio: NIEUWRODE

  Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

 • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

 • Talent Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van PIZZERIA CASANOVA in sociale netwerken
Look for responds of PIZZERIA CASANOVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIZZERIA CASANOVA. Laat een reactie achter voor PIZZERIA CASANOVA. PIZZERIA CASANOVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIZZERIA CASANOVA. Leave a respond for PIZZERIA CASANOVA. PIZZERIA CASANOVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIZZERIA CASANOVA op de google maps. Adres en contacten PIZZERIA CASANOVA
Location of PIZZERIA CASANOVA on the google maps. Address and contacts of PIZZERIA CASANOVA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIZZERIA CASANOVA PIZZERIA CASANOVA: J. VERVOORT | BENOIT ROUXHET | ST?PHANE FOLIE | Dercq Andr茅 | Schoonbaert

Other related companies as PIZZERIA CASANOVA: J. VERVOORT | BENOIT ROUXHET | ST?PHANE FOLIE | Dercq Andr茅 | Schoonbaert

PIZZERIA CASANOVA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIZZERIA CASANOVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278564453. Het bedrijf PIZZERIA CASANOVA bevindt zich op het adres: RUE DE L'EGALIT? 34; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PIZZERIA CASANOVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIZZERIA CASANOVA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIZZERIA CASANOVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIZZERIA CASANOVA, openstaande posities, locatie van PIZZERIA CASANOVA op de kaart.

PIZZERIA CASANOVA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIZZERIA CASANOVA, company assigned to the tax number BE03278564453. The company PIZZERIA CASANOVA is located at the address: RUE DE L'EGALIT? 34; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PIZZERIA CASANOVA were not found.
The main activity of PIZZERIA CASANOVA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIZZERIA CASANOVA is not available. You also can look at reviews of PIZZERIA CASANOVA, open positions, location of PIZZERIA CASANOVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIZZERIA CASANOVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIZZERIA CASANOVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIZZERIA CASANOVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIZZERIA CASANOVA, employees, financial statistics.