PATRICK VERDONCK

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • PATRICK VERDONCK

Contactgegevens PATRICK VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VERDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLUISSTRAAT 42; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15557754 (+32-15557754) 15557754 (+32-15557754)

Fax (fax): +32 (65) 214-58-34 +32 (65) 214-58-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VERDONCK
Products information PATRICK VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE03645507812
Ondernemingsnummer: 7654144287
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in PATRICK VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VERDONCK
(Get full report from official database of BE for PATRICK VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VERDONCK
Addition kinds of activities for PATRICK VERDONCK

364100. Elektrische lampen | Electric lamps
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
59991702. Opleidingsmateriaal, elektronisch | Training materials, electronic

Werken bij PATRICK VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

 • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

 • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

 • technieker / ingenieur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

 • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: PWA-DIENSTEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

 • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected]

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Account Manager KW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

  Type: Vaste Job

  Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

 • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DE ZES STERREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van PATRICK VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VERDONCK. Laat een reactie achter voor PATRICK VERDONCK. PATRICK VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VERDONCK. Leave a respond for PATRICK VERDONCK. PATRICK VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VERDONCK op de google maps. Adres en contacten PATRICK VERDONCK
Location of PATRICK VERDONCK on the google maps. Address and contacts of PATRICK VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VERDONCK PATRICK VERDONCK: LIBRAIRIE ETIENNE-LEROY | CARESTEL REST. INN | Laboratoire d'analyses médicales-H?pital Saint Nicolas | HERMAN VAN DESSEL | CBF

Other related companies as PATRICK VERDONCK: LIBRAIRIE ETIENNE-LEROY | CARESTEL REST. INN | Laboratoire d'analyses médicales-H?pital Saint Nicolas | HERMAN VAN DESSEL | CBF

PATRICK VERDONCK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03645507812. Het bedrijf PATRICK VERDONCK bevindt zich op het adres: KLUISSTRAAT 42; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PATRICK VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VERDONCK is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VERDONCK, openstaande posities, locatie van PATRICK VERDONCK op de kaart.

PATRICK VERDONCK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VERDONCK, company assigned to the tax number BE03645507812. The company PATRICK VERDONCK is located at the address: KLUISSTRAAT 42; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PATRICK VERDONCK were not found.
The main activity of PATRICK VERDONCK is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VERDONCK is not available. You also can look at reviews of PATRICK VERDONCK, open positions, location of PATRICK VERDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VERDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VERDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VERDONCK, employees, financial statistics.