PANDIN CESARINO

Contactgegevens PANDIN CESARINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANDIN CESARINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANDIN CESARINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIKLOKJESLAAN 15; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27717478 (+32-27717478) 27717478 (+32-27717478)

Fax (fax): +32 (53) 451-61-45 +32 (53) 451-61-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANDIN CESARINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANDIN CESARINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANDIN CESARINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANDIN CESARINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANDIN CESARINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANDIN CESARINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANDIN CESARINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANDIN CESARINO
Products information PANDIN CESARINO

BTW identificatienummer (tax): BE04664764404
Ondernemingsnummer: 4075622558
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PANDIN CESARINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANDIN CESARINO
(Get full report from official database of BE for PANDIN CESARINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANDIN CESARINO
Addition kinds of activities for PANDIN CESARINO

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
50399900. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
58120700. Visgerechten | Seafood restaurants
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij PANDIN CESARINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANDIN CESARINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANDIN CESARINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANDIN CESARINO. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

 • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

 • Administratief medewerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

 • Customer Service Executive (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: STEGMANN Temse

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

 • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van PANDIN CESARINO in sociale netwerken
Look for responds of PANDIN CESARINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANDIN CESARINO. Laat een reactie achter voor PANDIN CESARINO. PANDIN CESARINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANDIN CESARINO. Leave a respond for PANDIN CESARINO. PANDIN CESARINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANDIN CESARINO op de google maps. Adres en contacten PANDIN CESARINO
Location of PANDIN CESARINO on the google maps. Address and contacts of PANDIN CESARINO

Andere gerelateerde bedrijven als come PANDIN CESARINO PANDIN CESARINO: GROEP ARGENTA | Egemin NV | ACOUSTIC TECHN. DEVOGELE | SAHAVANA DUONG SUNG | LAURENT JAUNART

Other related companies as PANDIN CESARINO: GROEP ARGENTA | Egemin NV | ACOUSTIC TECHN. DEVOGELE | SAHAVANA DUONG SUNG | LAURENT JAUNART

PANDIN CESARINO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANDIN CESARINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04664764404. Het bedrijf PANDIN CESARINO bevindt zich op het adres: MEIKLOKJESLAAN 15; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PANDIN CESARINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANDIN CESARINO is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANDIN CESARINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANDIN CESARINO, openstaande posities, locatie van PANDIN CESARINO op de kaart.

PANDIN CESARINO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANDIN CESARINO, company assigned to the tax number BE04664764404. The company PANDIN CESARINO is located at the address: MEIKLOKJESLAAN 15; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PANDIN CESARINO were not found.
The main activity of PANDIN CESARINO is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PANDIN CESARINO is not available. You also can look at reviews of PANDIN CESARINO, open positions, location of PANDIN CESARINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANDIN CESARINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANDIN CESARINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANDIN CESARINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANDIN CESARINO, employees, financial statistics.