LES JARDINS GOURMANDS

Contactgegevens LES JARDINS GOURMANDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS GOURMANDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS GOURMANDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 107; 7120; ESTINNES, België

Telefoon (phone): 64333327 (+32-64333327) 64333327 (+32-64333327)

Fax (fax): +32 (87) 449-65-93 +32 (87) 449-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS GOURMANDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS GOURMANDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS GOURMANDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS GOURMANDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS GOURMANDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS GOURMANDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS GOURMANDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS GOURMANDS
Products information LES JARDINS GOURMANDS

BTW identificatienummer (tax): BE07537963867
Ondernemingsnummer: 3948455810
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LES JARDINS GOURMANDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS GOURMANDS
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS GOURMANDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS GOURMANDS
Addition kinds of activities for LES JARDINS GOURMANDS

20230306. Gedroogde wei | Dried whey
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
26219902. Kraft papier | Kraft paper
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products

Werken bij LES JARDINS GOURMANDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS GOURMANDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS GOURMANDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS GOURMANDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS GOURMANDS in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS GOURMANDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS GOURMANDS. Laat een reactie achter voor LES JARDINS GOURMANDS. LES JARDINS GOURMANDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS GOURMANDS. Leave a respond for LES JARDINS GOURMANDS. LES JARDINS GOURMANDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS GOURMANDS op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS GOURMANDS
Location of LES JARDINS GOURMANDS on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS GOURMANDS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS GOURMANDS LES JARDINS GOURMANDS: Italprogetti NV | MONIQUE LECOMTE | V.O.G. OOSTENDE | LOUIS BERTELS | INTERWEB

Other related companies as LES JARDINS GOURMANDS: Italprogetti NV | MONIQUE LECOMTE | V.O.G. OOSTENDE | LOUIS BERTELS | INTERWEB

LES JARDINS GOURMANDS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS GOURMANDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537963867. Het bedrijf LES JARDINS GOURMANDS bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 107; 7120; ESTINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in LES JARDINS GOURMANDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES JARDINS GOURMANDS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS GOURMANDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS GOURMANDS, openstaande posities, locatie van LES JARDINS GOURMANDS op de kaart.

LES JARDINS GOURMANDS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS GOURMANDS, company assigned to the tax number BE07537963867. The company LES JARDINS GOURMANDS is located at the address: RUE GRANDE 107; 7120; ESTINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in LES JARDINS GOURMANDS were not found.
The main activity of LES JARDINS GOURMANDS is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS GOURMANDS is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS GOURMANDS, open positions, location of LES JARDINS GOURMANDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS GOURMANDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS GOURMANDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS GOURMANDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS GOURMANDS, employees, financial statistics.