KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO

Contactgegevens KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 24; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92254411 (+32-92254411) 92254411 (+32-92254411)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO
Products information KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO
(Get full report from official database of BE for KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO
Addition kinds of activities for KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO

207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Looking for open vacancies in other companies

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO in sociale netwerken
Look for responds of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Laat een reactie achter voor KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. Leave a respond for KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO. KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO op de google maps. Adres en contacten KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO
Location of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO on the google maps. Address and contacts of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO

Andere gerelateerde bedrijven als come KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: Verdonckt | Jumeau Veiligheidsnetten | W.C. GUIDON ST.MARTIN | SCHILDERWERKEN DEDECKER | TUIN & DIERSHOP MARTENS

Other related companies as KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO: Verdonckt | Jumeau Veiligheidsnetten | W.C. GUIDON ST.MARTIN | SCHILDERWERKEN DEDECKER | TUIN & DIERSHOP MARTENS

KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 24; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, openstaande posities, locatie van KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO op de kaart.

KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, company assigned to the tax number BE07574218750. The company KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is located at the address: KOESTRAAT 24; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO were not found.
The main activity of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO is not available. You also can look at reviews of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, open positions, location of KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOFFIEBRANDERIJ SAO PAULO, employees, financial statistics.