HUIS WANTE

Contactgegevens HUIS WANTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS WANTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS WANTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALLEBAAN 173; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33125537 (+32-33125537) 33125537 (+32-33125537)

Fax (fax): +32 (82) 502-24-51 +32 (82) 502-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS WANTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS WANTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS WANTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS WANTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS WANTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS WANTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS WANTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS WANTE
Products information HUIS WANTE

BTW identificatienummer (tax): BE07178985595
Ondernemingsnummer: 7558837890
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HUIS WANTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS WANTE
(Get full report from official database of BE for HUIS WANTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS WANTE
Addition kinds of activities for HUIS WANTE

13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
50440100. Rekenmachines | Calculating machines

Werken bij HUIS WANTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS WANTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS WANTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS WANTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Verkoopsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de klanten op een vlotte, aangename manier. Je werkt hygiënisch en snel.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van HUIS WANTE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS WANTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS WANTE. Laat een reactie achter voor HUIS WANTE. HUIS WANTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS WANTE. Leave a respond for HUIS WANTE. HUIS WANTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS WANTE op de google maps. Adres en contacten HUIS WANTE
Location of HUIS WANTE on the google maps. Address and contacts of HUIS WANTE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS WANTE HUIS WANTE: Essers H & Zonen nv (Air Cargo Logistics) | Verbeke J | X. MASSET | YVAN VAN MOEN | Schetter A-M

Other related companies as HUIS WANTE: Essers H & Zonen nv (Air Cargo Logistics) | Verbeke J | X. MASSET | YVAN VAN MOEN | Schetter A-M

HUIS WANTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS WANTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07178985595. Het bedrijf HUIS WANTE bevindt zich op het adres: HALLEBAAN 173; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in HUIS WANTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS WANTE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS WANTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS WANTE, openstaande posities, locatie van HUIS WANTE op de kaart.

HUIS WANTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS WANTE, company assigned to the tax number BE07178985595. The company HUIS WANTE is located at the address: HALLEBAAN 173; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in HUIS WANTE were not found.
The main activity of HUIS WANTE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS WANTE is not available. You also can look at reviews of HUIS WANTE, open positions, location of HUIS WANTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS WANTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS WANTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS WANTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS WANTE, employees, financial statistics.