DE NATUURWINKEL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • DE NATUURWINKEL

Contactgegevens DE NATUURWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NATUURWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NATUURWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLANGSTRAAT 56; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52471275 (+32-52471275) 52471275 (+32-52471275)

Fax (fax): +32 (9) 901-59-13 +32 (9) 901-59-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NATUURWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NATUURWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NATUURWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NATUURWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NATUURWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NATUURWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NATUURWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NATUURWINKEL
Products information DE NATUURWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE07349548339
Ondernemingsnummer: 7840362548
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DE NATUURWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NATUURWINKEL
(Get full report from official database of BE for DE NATUURWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NATUURWINKEL
Addition kinds of activities for DE NATUURWINKEL

20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
32810504. Statuary, marmer | Statuary, marble
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij DE NATUURWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NATUURWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NATUURWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NATUURWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

Zoek naar antwoorden van DE NATUURWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of DE NATUURWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NATUURWINKEL. Laat een reactie achter voor DE NATUURWINKEL. DE NATUURWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NATUURWINKEL. Leave a respond for DE NATUURWINKEL. DE NATUURWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NATUURWINKEL op de google maps. Adres en contacten DE NATUURWINKEL
Location of DE NATUURWINKEL on the google maps. Address and contacts of DE NATUURWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NATUURWINKEL DE NATUURWINKEL: ANDRE CHENE SA | CHRISTIAAN DE VOS | DE CRAM | Smak Snack | PIERRE HENRY KOEMOTH

Other related companies as DE NATUURWINKEL: ANDRE CHENE SA | CHRISTIAAN DE VOS | DE CRAM | Smak Snack | PIERRE HENRY KOEMOTH

DE NATUURWINKEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NATUURWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07349548339. Het bedrijf DE NATUURWINKEL bevindt zich op het adres: SLANGSTRAAT 56; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in DE NATUURWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE NATUURWINKEL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NATUURWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NATUURWINKEL, openstaande posities, locatie van DE NATUURWINKEL op de kaart.

DE NATUURWINKEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE NATUURWINKEL, company assigned to the tax number BE07349548339. The company DE NATUURWINKEL is located at the address: SLANGSTRAAT 56; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in DE NATUURWINKEL were not found.
The main activity of DE NATUURWINKEL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NATUURWINKEL is not available. You also can look at reviews of DE NATUURWINKEL, open positions, location of DE NATUURWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NATUURWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NATUURWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NATUURWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NATUURWINKEL, employees, financial statistics.