DE NATUURWINKEL

Contactgegevens DE NATUURWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NATUURWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NATUURWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32371360 32371360

Fax (fax): +32 (53) 676-92-99 +32 (53) 676-92-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NATUURWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NATUURWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NATUURWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NATUURWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NATUURWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NATUURWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NATUURWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NATUURWINKEL
Products information DE NATUURWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE08301239013
Ondernemingsnummer: 9672058105
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE NATUURWINKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NATUURWINKEL
(Get full report from official database of BE for DE NATUURWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NATUURWINKEL
Addition kinds of activities for DE NATUURWINKEL

379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
51490703. krakers | Crackers
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative

Werken bij DE NATUURWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NATUURWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NATUURWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NATUURWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van DE NATUURWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of DE NATUURWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NATUURWINKEL. Laat een reactie achter voor DE NATUURWINKEL. DE NATUURWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NATUURWINKEL. Leave a respond for DE NATUURWINKEL. DE NATUURWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NATUURWINKEL op de google maps. Adres en contacten DE NATUURWINKEL
Location of DE NATUURWINKEL on the google maps. Address and contacts of DE NATUURWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NATUURWINKEL DE NATUURWINKEL: Sutera Antonio & Fils | FLVF EUROPE BVBA | DUMONT P | LE WOLVENDAEL | MATHIAS RADERMACHER

Other related companies as DE NATUURWINKEL: Sutera Antonio & Fils | FLVF EUROPE BVBA | DUMONT P | LE WOLVENDAEL | MATHIAS RADERMACHER

DE NATUURWINKEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NATUURWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08301239013. Het bedrijf DE NATUURWINKEL bevindt zich op het adres: BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in DE NATUURWINKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE NATUURWINKEL is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NATUURWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NATUURWINKEL, openstaande posities, locatie van DE NATUURWINKEL op de kaart.

DE NATUURWINKEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE NATUURWINKEL, company assigned to the tax number BE08301239013. The company DE NATUURWINKEL is located at the address: BREDERODESTRAAT 101; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in DE NATUURWINKEL were not found.
The main activity of DE NATUURWINKEL is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NATUURWINKEL is not available. You also can look at reviews of DE NATUURWINKEL, open positions, location of DE NATUURWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NATUURWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NATUURWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NATUURWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NATUURWINKEL, employees, financial statistics.