SPAARKREDIET

Contactgegevens SPAARKREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPAARKREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPAARKREDIET

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): KILIAANSTRAAT 23; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15319836 (+32-15319836) 15319836 (+32-15319836)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPAARKREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPAARKREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPAARKREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPAARKREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPAARKREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPAARKREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPAARKREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPAARKREDIET
Products information SPAARKREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPAARKREDIET
(Get full report from official database of BE for SPAARKREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPAARKREDIET
Addition kinds of activities for SPAARKREDIET

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
51940101. sigaretten | Cigarettes
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film

Werken bij SPAARKREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPAARKREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPAARKREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPAARKREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van SPAARKREDIET in sociale netwerken
Look for responds of SPAARKREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPAARKREDIET. Laat een reactie achter voor SPAARKREDIET. SPAARKREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPAARKREDIET. Leave a respond for SPAARKREDIET. SPAARKREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPAARKREDIET op de google maps. Adres en contacten SPAARKREDIET
Location of SPAARKREDIET on the google maps. Address and contacts of SPAARKREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come SPAARKREDIET SPAARKREDIET: MICHEL BROCA SPRL | D H T SPRL | COMPTA MI-TEMPS A.V.E. | Castelein S | Areva NV

Other related companies as SPAARKREDIET: MICHEL BROCA SPRL | D H T SPRL | COMPTA MI-TEMPS A.V.E. | Castelein S | Areva NV

SPAARKREDIET is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is SPAARKREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf SPAARKREDIET bevindt zich op het adres: KILIAANSTRAAT 23; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van SPAARKREDIET is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPAARKREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPAARKREDIET, openstaande posities, locatie van SPAARKREDIET op de kaart.

SPAARKREDIET is a company, that was registered 2006 in Duffel region, Belgium. Full name of company is SPAARKREDIET, company assigned to the tax number BE09805267333. The company SPAARKREDIET is located at the address: KILIAANSTRAAT 23; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of SPAARKREDIET is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPAARKREDIET is not available. You also can look at reviews of SPAARKREDIET, open positions, location of SPAARKREDIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPAARKREDIET, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPAARKREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPAARKREDIET, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPAARKREDIET, employees, financial statistics.