PIGNOUF

Contactgegevens PIGNOUF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIGNOUF: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIGNOUF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE DIJKSTRAAT 42; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52201809 (+32-52201809) 52201809 (+32-52201809)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIGNOUF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIGNOUF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIGNOUF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIGNOUF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIGNOUF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIGNOUF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIGNOUF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIGNOUF
Products information PIGNOUF

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Clowns. Public: Enfants,Personnes du Troisième ?ge.

Product categorie (product category): Vitrage. Animations diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIGNOUF
(Get full report from official database of BE for PIGNOUF)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIGNOUF
Addition kinds of activities for PIGNOUF

7536. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
284301. Oliën en vetten | Oils and greases
353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
86990203. Poëzie associatie | Poetry association

Werken bij PIGNOUF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIGNOUF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIGNOUF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIGNOUF. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van PIGNOUF in sociale netwerken
Look for responds of PIGNOUF in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIGNOUF. Laat een reactie achter voor PIGNOUF. PIGNOUF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIGNOUF. Leave a respond for PIGNOUF. PIGNOUF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIGNOUF op de google maps. Adres en contacten PIGNOUF
Location of PIGNOUF on the google maps. Address and contacts of PIGNOUF

Andere gerelateerde bedrijven als come PIGNOUF PIGNOUF: FORTIS | BOUCHERIE DE LA BOURSE | PATRICK FERRIR | De Cordier Eric | MAISON PIRON GEORGES

Other related companies as PIGNOUF: FORTIS | BOUCHERIE DE LA BOURSE | PATRICK FERRIR | De Cordier Eric | MAISON PIRON GEORGES

PIGNOUF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIGNOUF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf PIGNOUF bevindt zich op het adres: LANGE DIJKSTRAAT 42; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vitrage. Animations diverses. Lijst met producten zijn Activités: Clowns. Public: Enfants,Personnes du Troisième ?ge..
De hoofdactiviteit van PIGNOUF is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIGNOUF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIGNOUF, openstaande posities, locatie van PIGNOUF op de kaart.

PIGNOUF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIGNOUF, company assigned to the tax number BE02788024902. The company PIGNOUF is located at the address: LANGE DIJKSTRAAT 42; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vitrage. Animations diverses. List of products are Activités: Clowns. Public: Enfants,Personnes du Troisième ?ge..
The main activity of PIGNOUF is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIGNOUF is not available. You also can look at reviews of PIGNOUF, open positions, location of PIGNOUF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIGNOUF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIGNOUF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIGNOUF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIGNOUF, employees, financial statistics.