COLLARD GEORGES SA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • COLLARD GEORGES SA
Private companiesRailroad Transportation • COLLARD GEORGES SA

Contactgegevens COLLARD GEORGES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLARD GEORGES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLARD GEORGES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quatre-Chemins 53 4841 Welkenraedt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-61-39 32-87-44-61-39

Fax (fax): 32-87-44-55-81 32-87-44-55-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLARD GEORGES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLARD GEORGES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLARD GEORGES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLARD GEORGES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLARD GEORGES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLARD GEORGES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLARD GEORGES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLARD GEORGES SA
Products information COLLARD GEORGES SA

BTW identificatienummer (tax): BE09917877197
Ondernemingsnummer: 4905639648
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in COLLARD GEORGES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLARD GEORGES SA
(Get full report from official database of BE for COLLARD GEORGES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLARD GEORGES SA
Addition kinds of activities for COLLARD GEORGES SA

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
51929904. periodieken | Periodicals
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij COLLARD GEORGES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLARD GEORGES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLARD GEORGES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLARD GEORGES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van COLLARD GEORGES SA in sociale netwerken
Look for responds of COLLARD GEORGES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLARD GEORGES SA. Laat een reactie achter voor COLLARD GEORGES SA. COLLARD GEORGES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLARD GEORGES SA. Leave a respond for COLLARD GEORGES SA. COLLARD GEORGES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLARD GEORGES SA op de google maps. Adres en contacten COLLARD GEORGES SA
Location of COLLARD GEORGES SA on the google maps. Address and contacts of COLLARD GEORGES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLARD GEORGES SA COLLARD GEORGES SA: OASIS | LE CLAIRMONT | CHARLOTTE | DEVRY SALES & PROMOTION | PRODUCO

Other related companies as COLLARD GEORGES SA: OASIS | LE CLAIRMONT | CHARLOTTE | DEVRY SALES & PROMOTION | PRODUCO

COLLARD GEORGES SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLARD GEORGES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09917877197. Het bedrijf COLLARD GEORGES SA bevindt zich op het adres: Quatre-Chemins 53 4841 Welkenraedt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in COLLARD GEORGES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLLARD GEORGES SA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLARD GEORGES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLARD GEORGES SA, openstaande posities, locatie van COLLARD GEORGES SA op de kaart.

COLLARD GEORGES SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLARD GEORGES SA, company assigned to the tax number BE09917877197. The company COLLARD GEORGES SA is located at the address: Quatre-Chemins 53 4841 Welkenraedt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in COLLARD GEORGES SA were not found.
The main activity of COLLARD GEORGES SA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLARD GEORGES SA is not available. You also can look at reviews of COLLARD GEORGES SA, open positions, location of COLLARD GEORGES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLARD GEORGES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLARD GEORGES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLARD GEORGES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLARD GEORGES SA, employees, financial statistics.