PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

Contactgegevens PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES JARDINS 39BA; 5537; ANHEE, België

Telefoon (phone): 82613226 (+32-82613226) 82613226 (+32-82613226)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE
Products information PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis- and schaaldierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE
(Get full report from official database of BE for PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE
Addition kinds of activities for PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
31449904. Sandalen, vrouwen | Sandals, women's
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
86999908. Historische club | Historical club
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE in sociale netwerken
Look for responds of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Laat een reactie achter voor PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. Leave a respond for PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE. PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE op de google maps. Adres en contacten PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE
Location of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE on the google maps. Address and contacts of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: Banque Crédit Commercial | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | IJSHOCKEYCLUB CHIEFS | GARAGE MATHOUL JEAN-CLAUDE | COMPTOIR TRENTE ET UN

Other related companies as PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE: Banque Crédit Commercial | GEREEDSCHAPPEN LUC NV | IJSHOCKEYCLUB CHIEFS | GARAGE MATHOUL JEAN-CLAUDE | COMPTOIR TRENTE ET UN

PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE bevindt zich op het adres: RUE DES JARDINS 39BA; 5537; ANHEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vis- and schaaldierenkwekers. Producten gemaakt in PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, openstaande posities, locatie van PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE op de kaart.

PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is located at the address: RUE DES JARDINS 39BA; 5537; ANHEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vis- and schaaldierenkwekers. Products created in PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE were not found.
The main activity of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE is not available. You also can look at reviews of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, open positions, location of PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISCICULTURE ARTIS.DES JARDINS D'ANNEVOIE, employees, financial statistics.