ROLAND VERKEMPYNCK

Contactgegevens ROLAND VERKEMPYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND VERKEMPYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND VERKEMPYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERSTRAAT 6; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59325274 (+32-59325274) 59325274 (+32-59325274)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND VERKEMPYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND VERKEMPYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND VERKEMPYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND VERKEMPYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND VERKEMPYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND VERKEMPYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND VERKEMPYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND VERKEMPYNCK
Products information ROLAND VERKEMPYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ROLAND VERKEMPYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND VERKEMPYNCK
(Get full report from official database of BE for ROLAND VERKEMPYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND VERKEMPYNCK
Addition kinds of activities for ROLAND VERKEMPYNCK

281901. Elements | Elements
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
02790302. Kikkerboerderij | Frog farm
07810100. Tuinbouw diensten | Horticulture services
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
51929902. Tijdschriften | Magazines

Werken bij ROLAND VERKEMPYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND VERKEMPYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND VERKEMPYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND VERKEMPYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van ROLAND VERKEMPYNCK in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND VERKEMPYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND VERKEMPYNCK. Laat een reactie achter voor ROLAND VERKEMPYNCK. ROLAND VERKEMPYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND VERKEMPYNCK. Leave a respond for ROLAND VERKEMPYNCK. ROLAND VERKEMPYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND VERKEMPYNCK op de google maps. Adres en contacten ROLAND VERKEMPYNCK
Location of ROLAND VERKEMPYNCK on the google maps. Address and contacts of ROLAND VERKEMPYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND VERKEMPYNCK ROLAND VERKEMPYNCK: LE FOYER ANDERLECHTOIS | GARAGE KERKHOFS | VANLERBERGHE LUC | ISABELLE CORNELIS | LE CHANT DU PAIN

Other related companies as ROLAND VERKEMPYNCK: LE FOYER ANDERLECHTOIS | GARAGE KERKHOFS | VANLERBERGHE LUC | ISABELLE CORNELIS | LE CHANT DU PAIN

ROLAND VERKEMPYNCK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND VERKEMPYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf ROLAND VERKEMPYNCK bevindt zich op het adres: VIJVERSTRAAT 6; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in ROLAND VERKEMPYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND VERKEMPYNCK is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND VERKEMPYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND VERKEMPYNCK, openstaande posities, locatie van ROLAND VERKEMPYNCK op de kaart.

ROLAND VERKEMPYNCK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND VERKEMPYNCK, company assigned to the tax number BE07865631103. The company ROLAND VERKEMPYNCK is located at the address: VIJVERSTRAAT 6; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in ROLAND VERKEMPYNCK were not found.
The main activity of ROLAND VERKEMPYNCK is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND VERKEMPYNCK is not available. You also can look at reviews of ROLAND VERKEMPYNCK, open positions, location of ROLAND VERKEMPYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND VERKEMPYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND VERKEMPYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND VERKEMPYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND VERKEMPYNCK, employees, financial statistics.