HUIS VERHASSELT-WILLEMS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • HUIS VERHASSELT-WILLEMS
Private companiesTransportation Services • HUIS VERHASSELT-WILLEMS

Contactgegevens HUIS VERHASSELT-WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VERHASSELT-WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VERHASSELT-WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERH. BEGIJNENMEERS 48; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53660339 (+32-53660339) 53660339 (+32-53660339)

Fax (fax): +32 (12) 496-98-34 +32 (12) 496-98-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VERHASSELT-WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VERHASSELT-WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VERHASSELT-WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VERHASSELT-WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VERHASSELT-WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VERHASSELT-WILLEMS
Products information HUIS VERHASSELT-WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE08008728027
Ondernemingsnummer: 4667510986
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS VERHASSELT-WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VERHASSELT-WILLEMS
(Get full report from official database of BE for HUIS VERHASSELT-WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VERHASSELT-WILLEMS
Addition kinds of activities for HUIS VERHASSELT-WILLEMS

513900. Schoeisel | Footwear
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
27590400. Publicatiedruk | Publication printing
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
33699905. Titanium gietstukken, behalve die-casting | Titanium castings, except die-casting
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
50510216. Staal | Steel

Werken bij HUIS VERHASSELT-WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VERHASSELT-WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van HUIS VERHASSELT-WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VERHASSELT-WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Laat een reactie achter voor HUIS VERHASSELT-WILLEMS. HUIS VERHASSELT-WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VERHASSELT-WILLEMS. Leave a respond for HUIS VERHASSELT-WILLEMS. HUIS VERHASSELT-WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VERHASSELT-WILLEMS op de google maps. Adres en contacten HUIS VERHASSELT-WILLEMS
Location of HUIS VERHASSELT-WILLEMS on the google maps. Address and contacts of HUIS VERHASSELT-WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VERHASSELT-WILLEMS HUIS VERHASSELT-WILLEMS: CITIBANK | Verdoene & Fils SA | FLANDERS IMMO-JACQUES BOSTOEN | Hoogstraten Consultancy | VERWIMP

Other related companies as HUIS VERHASSELT-WILLEMS: CITIBANK | Verdoene & Fils SA | FLANDERS IMMO-JACQUES BOSTOEN | Hoogstraten Consultancy | VERWIMP

HUIS VERHASSELT-WILLEMS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VERHASSELT-WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008728027. Het bedrijf HUIS VERHASSELT-WILLEMS bevindt zich op het adres: NIJVERH. BEGIJNENMEERS 48; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in HUIS VERHASSELT-WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS VERHASSELT-WILLEMS is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VERHASSELT-WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VERHASSELT-WILLEMS, openstaande posities, locatie van HUIS VERHASSELT-WILLEMS op de kaart.

HUIS VERHASSELT-WILLEMS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VERHASSELT-WILLEMS, company assigned to the tax number BE08008728027. The company HUIS VERHASSELT-WILLEMS is located at the address: NIJVERH. BEGIJNENMEERS 48; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in HUIS VERHASSELT-WILLEMS were not found.
The main activity of HUIS VERHASSELT-WILLEMS is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VERHASSELT-WILLEMS is not available. You also can look at reviews of HUIS VERHASSELT-WILLEMS, open positions, location of HUIS VERHASSELT-WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VERHASSELT-WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VERHASSELT-WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VERHASSELT-WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VERHASSELT-WILLEMS, employees, financial statistics.