HENNY DUBRUL

Contactgegevens HENNY DUBRUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENNY DUBRUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENNY DUBRUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NACHTEGAALSTRAAT 22; 8511; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56414468 (+32-56414468) 56414468 (+32-56414468)

Fax (fax): +32 (57) 564-41-36 +32 (57) 564-41-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENNY DUBRUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENNY DUBRUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENNY DUBRUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENNY DUBRUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENNY DUBRUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENNY DUBRUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENNY DUBRUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENNY DUBRUL
Products information HENNY DUBRUL

BTW identificatienummer (tax): BE05437103271
Ondernemingsnummer: 6988098144
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HENNY DUBRUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENNY DUBRUL
(Get full report from official database of BE for HENNY DUBRUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENNY DUBRUL
Addition kinds of activities for HENNY DUBRUL

28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
38420400. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij HENNY DUBRUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENNY DUBRUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENNY DUBRUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENNY DUBRUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van HENNY DUBRUL in sociale netwerken
Look for responds of HENNY DUBRUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENNY DUBRUL. Laat een reactie achter voor HENNY DUBRUL. HENNY DUBRUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENNY DUBRUL. Leave a respond for HENNY DUBRUL. HENNY DUBRUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENNY DUBRUL op de google maps. Adres en contacten HENNY DUBRUL
Location of HENNY DUBRUL on the google maps. Address and contacts of HENNY DUBRUL

Andere gerelateerde bedrijven als come HENNY DUBRUL HENNY DUBRUL: Caprices (Aux) | COIFFURE FRANCK CLEMENTE | DANNY VAN DER BIEST | COIFFURE PATRICK | T.C. DE POLDERBLOMME

Other related companies as HENNY DUBRUL: Caprices (Aux) | COIFFURE FRANCK CLEMENTE | DANNY VAN DER BIEST | COIFFURE PATRICK | T.C. DE POLDERBLOMME

HENNY DUBRUL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENNY DUBRUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05437103271. Het bedrijf HENNY DUBRUL bevindt zich op het adres: NACHTEGAALSTRAAT 22; 8511; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in HENNY DUBRUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENNY DUBRUL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENNY DUBRUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENNY DUBRUL, openstaande posities, locatie van HENNY DUBRUL op de kaart.

HENNY DUBRUL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENNY DUBRUL, company assigned to the tax number BE05437103271. The company HENNY DUBRUL is located at the address: NACHTEGAALSTRAAT 22; 8511; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in HENNY DUBRUL were not found.
The main activity of HENNY DUBRUL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENNY DUBRUL is not available. You also can look at reviews of HENNY DUBRUL, open positions, location of HENNY DUBRUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENNY DUBRUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENNY DUBRUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENNY DUBRUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENNY DUBRUL, employees, financial statistics.