EXTRAZONE JETTE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • EXTRAZONE JETTE

Contactgegevens EXTRAZONE JETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE JETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE JETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE JETTE 300; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24289556 (+32-24289556) 24289556 (+32-24289556)

Fax (fax): +32 (53) 804-36-62 +32 (53) 804-36-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE JETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE JETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE JETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE JETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE JETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE JETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE JETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE JETTE
Products information EXTRAZONE JETTE

BTW identificatienummer (tax): BE09205139160
Ondernemingsnummer: 2598785400
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Disquaires Extrazone: CD.

Product categorie (product category): Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE JETTE
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE JETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE JETTE
Addition kinds of activities for EXTRAZONE JETTE

28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations

Werken bij EXTRAZONE JETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE JETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE JETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE JETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE JETTE in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE JETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE JETTE. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE JETTE. EXTRAZONE JETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE JETTE. Leave a respond for EXTRAZONE JETTE. EXTRAZONE JETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE JETTE op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE JETTE
Location of EXTRAZONE JETTE on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE JETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE JETTE EXTRAZONE JETTE: ROGER VANDEVELDE | Sagelex | Dominique | AMBULANCE COCCINELLE | BENOIT LECERF

Other related companies as EXTRAZONE JETTE: ROGER VANDEVELDE | Sagelex | Dominique | AMBULANCE COCCINELLE | BENOIT LECERF

EXTRAZONE JETTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE JETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09205139160. Het bedrijf EXTRAZONE JETTE bevindt zich op het adres: AVENUE DE JETTE 300; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE JETTE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE JETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE JETTE, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE JETTE op de kaart.

EXTRAZONE JETTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE JETTE, company assigned to the tax number BE09205139160. The company EXTRAZONE JETTE is located at the address: AVENUE DE JETTE 300; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD..
The main activity of EXTRAZONE JETTE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE JETTE is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE JETTE, open positions, location of EXTRAZONE JETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE JETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE JETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE JETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE JETTE, employees, financial statistics.