PHILIPS-TELECTRO

Contactgegevens PHILIPS-TELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPS-TELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPS-TELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 29 04 (+32-04 343 29 04) 04 343 29 04 (+32-04 343 29 04)

Fax (fax): 04 343 67 77 (+32-04 343 67 77) 04 343 67 77 (+32-04 343 67 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPS-TELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPS-TELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPS-TELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPS-TELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPS-TELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPS-TELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPS-TELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPS-TELECTRO
Products information PHILIPS-TELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE06733215332
Ondernemingsnummer: 9996978759
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Television & radio - Maintenance & Repair.

Product categorie (product category): Video-Equipment - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPS-TELECTRO
(Get full report from official database of BE for PHILIPS-TELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPS-TELECTRO
Addition kinds of activities for PHILIPS-TELECTRO

7378. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
329100. Schuurproducten | Abrasive products
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
51691006. Terpentijn | Turpentine

Werken bij PHILIPS-TELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPS-TELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPS-TELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPS-TELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van PHILIPS-TELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPS-TELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPS-TELECTRO. Laat een reactie achter voor PHILIPS-TELECTRO. PHILIPS-TELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPS-TELECTRO. Leave a respond for PHILIPS-TELECTRO. PHILIPS-TELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPS-TELECTRO op de google maps. Adres en contacten PHILIPS-TELECTRO
Location of PHILIPS-TELECTRO on the google maps. Address and contacts of PHILIPS-TELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPS-TELECTRO PHILIPS-TELECTRO: NAGELMACKERS | PEEREBOOM GUY | METLEC | Thermitra | ANNICK LOFFENS

Other related companies as PHILIPS-TELECTRO: NAGELMACKERS | PEEREBOOM GUY | METLEC | Thermitra | ANNICK LOFFENS

PHILIPS-TELECTRO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPS-TELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733215332. Het bedrijf PHILIPS-TELECTRO bevindt zich op het adres: Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Video-Equipment - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Television & radio - Maintenance & Repair..
De hoofdactiviteit van PHILIPS-TELECTRO is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPS-TELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPS-TELECTRO, openstaande posities, locatie van PHILIPS-TELECTRO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PHILIPS-TELECTRO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPS-TELECTRO, company assigned to the tax number BE06733215332. The company PHILIPS-TELECTRO is located at the address: Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Video-Equipment - Mainten. and Repair. List of products are Television & radio - Maintenance & Repair..
The main activity of PHILIPS-TELECTRO is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPS-TELECTRO is not available. You also can look at reviews of PHILIPS-TELECTRO, open positions, location of PHILIPS-TELECTRO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPS-TELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPS-TELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPS-TELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPS-TELECTRO, employees, financial statistics.