CAMERA SERVICE LIMBURG

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • CAMERA SERVICE LIMBURG
Private companiesUnited States Postal Service • CAMERA SERVICE LIMBURG

Contactgegevens CAMERA SERVICE LIMBURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMERA SERVICE LIMBURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMERA SERVICE LIMBURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEDEALN 29; 6124AV; BORN-SCHIPPERSKERK, België

Telefoon (phone): +31 46 481 07 47 (+32-+31 46 481 07 47) +31 46 481 07 47 (+32-+31 46 481 07 47)

Fax (fax): +32 (83) 428-73-44 +32 (83) 428-73-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMERA SERVICE LIMBURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMERA SERVICE LIMBURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMERA SERVICE LIMBURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMERA SERVICE LIMBURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMERA SERVICE LIMBURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMERA SERVICE LIMBURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMERA SERVICE LIMBURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMERA SERVICE LIMBURG
Products information CAMERA SERVICE LIMBURG

BTW identificatienummer (tax): BE03471649169
Ondernemingsnummer: 6758483886
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Photographic equipment & accessories - Retail & Repair

Product categorie (product category): Video-Equipment - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMERA SERVICE LIMBURG
(Get full report from official database of BE for CAMERA SERVICE LIMBURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMERA SERVICE LIMBURG
Addition kinds of activities for CAMERA SERVICE LIMBURG

501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij CAMERA SERVICE LIMBURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMERA SERVICE LIMBURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMERA SERVICE LIMBURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMERA SERVICE LIMBURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

Zoek naar antwoorden van CAMERA SERVICE LIMBURG in sociale netwerken
Look for responds of CAMERA SERVICE LIMBURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMERA SERVICE LIMBURG. Laat een reactie achter voor CAMERA SERVICE LIMBURG. CAMERA SERVICE LIMBURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMERA SERVICE LIMBURG. Leave a respond for CAMERA SERVICE LIMBURG. CAMERA SERVICE LIMBURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMERA SERVICE LIMBURG op de google maps. Adres en contacten CAMERA SERVICE LIMBURG
Location of CAMERA SERVICE LIMBURG on the google maps. Address and contacts of CAMERA SERVICE LIMBURG

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMERA SERVICE LIMBURG CAMERA SERVICE LIMBURG: Grafico | MARC DECORTE | TONY GOOSSENS | Dekeyser NV | GREENWAY

Other related companies as CAMERA SERVICE LIMBURG: Grafico | MARC DECORTE | TONY GOOSSENS | Dekeyser NV | GREENWAY

CAMERA SERVICE LIMBURG is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMERA SERVICE LIMBURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03471649169. Het bedrijf CAMERA SERVICE LIMBURG bevindt zich op het adres: MEDEALN 29; 6124AV; BORN-SCHIPPERSKERK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video-Equipment - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van CAMERA SERVICE LIMBURG is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMERA SERVICE LIMBURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMERA SERVICE LIMBURG, openstaande posities, locatie van CAMERA SERVICE LIMBURG op de kaart.

CAMERA SERVICE LIMBURG is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMERA SERVICE LIMBURG, company assigned to the tax number BE03471649169. The company CAMERA SERVICE LIMBURG is located at the address: MEDEALN 29; 6124AV; BORN-SCHIPPERSKERK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video-Equipment - Mainten. and Repair. List of products are Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
The main activity of CAMERA SERVICE LIMBURG is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMERA SERVICE LIMBURG is not available. You also can look at reviews of CAMERA SERVICE LIMBURG, open positions, location of CAMERA SERVICE LIMBURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMERA SERVICE LIMBURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMERA SERVICE LIMBURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMERA SERVICE LIMBURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMERA SERVICE LIMBURG, employees, financial statistics.