Videoland

Contactgegevens Videoland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Videoland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Videoland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 24; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 47 79 (+32-03 667 47 79) 03 667 47 79 (+32-03 667 47 79)

Fax (fax): 03 667 47 79 (+32-03 667 47 79) 03 667 47 79 (+32-03 667 47 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Videoland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Videoland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Videoland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Videoland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Videoland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Videoland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Videoland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Videoland
Products information Videoland

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Videoland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Videoland
(Get full report from official database of BE for Videoland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Videoland
Addition kinds of activities for Videoland

3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
33990100. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant
79991515. Zoologische tuin, commercieel | Zoological garden, commercial

Werken bij Videoland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Videoland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Videoland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Videoland. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van Videoland in sociale netwerken
Look for responds of Videoland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Videoland. Laat een reactie achter voor Videoland. Videoland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Videoland. Leave a respond for Videoland. Videoland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Videoland op de google maps. Adres en contacten Videoland
Location of Videoland on the google maps. Address and contacts of Videoland

Andere gerelateerde bedrijven als come Videoland Videoland: KBC | VAN HULLE ARSENE & WIM | PAUL PEETERS | R D Style | SD DIENSTEN NV

Other related companies as Videoland: KBC | VAN HULLE ARSENE & WIM | PAUL PEETERS | R D Style | SD DIENSTEN NV

Videoland is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Videoland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf Videoland bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 24; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in Videoland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Videoland is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Videoland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Videoland, openstaande posities, locatie van Videoland op de kaart.

Videoland is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Videoland, company assigned to the tax number BE01143920898. The company Videoland is located at the address: Nieuwstraat 24; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Video films - Hiring. Products created in Videoland were not found.
The main activity of Videoland is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Videoland is not available. You also can look at reviews of Videoland, open positions, location of Videoland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Videoland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Videoland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Videoland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Videoland, employees, financial statistics.