Herve-Vidéo

Contactgegevens Herve-Vidéo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herve-Vidéo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herve-Vidéo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Outre-Cour 26; 4651; Herve (Battice), België

Telefoon (phone): 087 67 93 63 (+32-087 67 93 63) 087 67 93 63 (+32-087 67 93 63)

Fax (fax): 087 67 93 63 (+32-087 67 93 63) 087 67 93 63 (+32-087 67 93 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herve-Vidéo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herve-Vidéo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herve-Vidéo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herve-Vidéo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herve-Vidéo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herve-Vidéo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herve-Vidéo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herve-Vidéo
Products information Herve-Vidéo

BTW identificatienummer (tax): BE05311309814
Ondernemingsnummer: 4548583984
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Games computers & video games

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herve-Vidéo
(Get full report from official database of BE for Herve-Vidéo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herve-Vidéo
Addition kinds of activities for Herve-Vidéo

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij Herve-Vidéo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herve-Vidéo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herve-Vidéo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herve-Vidéo. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Herve-Vidéo in sociale netwerken
Look for responds of Herve-Vidéo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herve-Vidéo. Laat een reactie achter voor Herve-Vidéo. Herve-Vidéo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herve-Vidéo. Leave a respond for Herve-Vidéo. Herve-Vidéo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herve-Vidéo op de google maps. Adres en contacten Herve-Vidéo
Location of Herve-Vidéo on the google maps. Address and contacts of Herve-Vidéo

Andere gerelateerde bedrijven als come Herve-Vidéo Herve-Vidéo: FORTIS | PWA ESSEN | M.D. & CIE | Kapsalon Diego | TENNISVERENIGING LOPPEM

Other related companies as Herve-Vidéo: FORTIS | PWA ESSEN | M.D. & CIE | Kapsalon Diego | TENNISVERENIGING LOPPEM

Herve-Vidéo is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herve-Vidéo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05311309814. Het bedrijf Herve-Vidéo bevindt zich op het adres: Outre-Cour 26; 4651; Herve (Battice). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video films - Hiring. Lijst met producten zijn Games computers & video games.
De hoofdactiviteit van Herve-Vidéo is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herve-Vidéo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herve-Vidéo, openstaande posities, locatie van Herve-Vidéo op de kaart.

Herve-Vidéo is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herve-Vidéo, company assigned to the tax number BE05311309814. The company Herve-Vidéo is located at the address: Outre-Cour 26; 4651; Herve (Battice). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video films - Hiring. List of products are Games computers & video games.
The main activity of Herve-Vidéo is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Herve-Vidéo is not available. You also can look at reviews of Herve-Vidéo, open positions, location of Herve-Vidéo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herve-Vidéo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herve-Vidéo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herve-Vidéo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herve-Vidéo, employees, financial statistics.