C.C. Video Club

Contactgegevens C.C. Video Club: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.C. Video Club: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.C. Video Club

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westlaan 341; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 30 46 (+32-051 20 30 46) 051 20 30 46 (+32-051 20 30 46)

Fax (fax): +32 (58) 263-84-79 +32 (58) 263-84-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.C. Video Club: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.C. Video Club"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.C. Video Club"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.C. Video Club, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.C. Video Club. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.C. Video Club, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.C. Video Club. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.C. Video Club
Products information C.C. Video Club

BTW identificatienummer (tax): BE06865051269
Ondernemingsnummer: 7562408447
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in C.C. Video Club zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.C. Video Club
(Get full report from official database of BE for C.C. Video Club)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.C. Video Club
Addition kinds of activities for C.C. Video Club

22580105. Kantelen, kant | Edgings, lace
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij C.C. Video Club: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.C. Video Club: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.C. Video Club. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.C. Video Club. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

Zoek naar antwoorden van C.C. Video Club in sociale netwerken
Look for responds of C.C. Video Club in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.C. Video Club. Laat een reactie achter voor C.C. Video Club. C.C. Video Club bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.C. Video Club. Leave a respond for C.C. Video Club. C.C. Video Club on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.C. Video Club op de google maps. Adres en contacten C.C. Video Club
Location of C.C. Video Club on the google maps. Address and contacts of C.C. Video Club

Andere gerelateerde bedrijven als come C.C. Video Club C.C. Video Club: Alexandre P | GILBERT PUYPE | DE COSTER | NEW ROELS DISPLAY | D'Hauwe J

Other related companies as C.C. Video Club: Alexandre P | GILBERT PUYPE | DE COSTER | NEW ROELS DISPLAY | D'Hauwe J

C.C. Video Club is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.C. Video Club, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06865051269. Het bedrijf C.C. Video Club bevindt zich op het adres: Westlaan 341; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in C.C. Video Club zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.C. Video Club is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.C. Video Club is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.C. Video Club, openstaande posities, locatie van C.C. Video Club op de kaart.

C.C. Video Club is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.C. Video Club, company assigned to the tax number BE06865051269. The company C.C. Video Club is located at the address: Westlaan 341; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video films - Hiring. Products created in C.C. Video Club were not found.
The main activity of C.C. Video Club is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.C. Video Club is not available. You also can look at reviews of C.C. Video Club, open positions, location of C.C. Video Club on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.C. Video Club, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.C. Video Club, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.C. Video Club, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.C. Video Club, employees, financial statistics.