A & M TOP VIDEO

Contactgegevens A & M TOP VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & M TOP VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & M TOP VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 190; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 02 767 39 65 (+32-02 767 39 65) 02 767 39 65 (+32-02 767 39 65)

Fax (fax): +32 (61) 654-25-49 +32 (61) 654-25-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & M TOP VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & M TOP VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & M TOP VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & M TOP VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & M TOP VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & M TOP VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & M TOP VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & M TOP VIDEO
Products information A & M TOP VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE03377441406
Ondernemingsnummer: 8704437255
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A & M TOP VIDEO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & M TOP VIDEO
(Get full report from official database of BE for A & M TOP VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & M TOP VIDEO
Addition kinds of activities for A & M TOP VIDEO

109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
791101. Danszalen diensten | Dance hall services
22980207. Twine, nec | Twine, nec
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij A & M TOP VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & M TOP VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & M TOP VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & M TOP VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van A & M TOP VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of A & M TOP VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & M TOP VIDEO. Laat een reactie achter voor A & M TOP VIDEO. A & M TOP VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & M TOP VIDEO. Leave a respond for A & M TOP VIDEO. A & M TOP VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & M TOP VIDEO op de google maps. Adres en contacten A & M TOP VIDEO
Location of A & M TOP VIDEO on the google maps. Address and contacts of A & M TOP VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come A & M TOP VIDEO A & M TOP VIDEO: SMEETSHOF | L. CZUPPER | ACHIEL VAN ERDEGHEM | A.A.B. | Saturne 2

Other related companies as A & M TOP VIDEO: SMEETSHOF | L. CZUPPER | ACHIEL VAN ERDEGHEM | A.A.B. | Saturne 2

A & M TOP VIDEO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & M TOP VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03377441406. Het bedrijf A & M TOP VIDEO bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 190; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in A & M TOP VIDEO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & M TOP VIDEO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & M TOP VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & M TOP VIDEO, openstaande posities, locatie van A & M TOP VIDEO op de kaart.

A & M TOP VIDEO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & M TOP VIDEO, company assigned to the tax number BE03377441406. The company A & M TOP VIDEO is located at the address: Tervuursesteenweg 190; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Video films - Hiring. Products created in A & M TOP VIDEO were not found.
The main activity of A & M TOP VIDEO is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & M TOP VIDEO is not available. You also can look at reviews of A & M TOP VIDEO, open positions, location of A & M TOP VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & M TOP VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & M TOP VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & M TOP VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & M TOP VIDEO, employees, financial statistics.