BROADCAST & OPTICS BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • BROADCAST & OPTICS BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • BROADCAST & OPTICS BVBA

Contactgegevens BROADCAST & OPTICS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROADCAST & OPTICS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROADCAST & OPTICS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 277; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): +32 (71) 809-65-13 +32 (71) 809-65-13

Fax (fax): +32 (59) 918-16-54 +32 (59) 918-16-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROADCAST & OPTICS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROADCAST & OPTICS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROADCAST & OPTICS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROADCAST & OPTICS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROADCAST & OPTICS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROADCAST & OPTICS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROADCAST & OPTICS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROADCAST & OPTICS BVBA
Products information BROADCAST & OPTICS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03887481689
Ondernemingsnummer: 9241943359
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Video - Equipment & Supplies - Sale

Product categorie (product category): Video - Professional material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROADCAST & OPTICS BVBA
(Get full report from official database of BE for BROADCAST & OPTICS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROADCAST & OPTICS BVBA
Addition kinds of activities for BROADCAST & OPTICS BVBA

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
391502. Lapidair werk en diamant snijden en polijsten | Lapidary work and diamond cutting and polishing
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant

Werken bij BROADCAST & OPTICS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROADCAST & OPTICS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROADCAST & OPTICS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROADCAST & OPTICS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van BROADCAST & OPTICS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BROADCAST & OPTICS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROADCAST & OPTICS BVBA. Laat een reactie achter voor BROADCAST & OPTICS BVBA. BROADCAST & OPTICS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROADCAST & OPTICS BVBA. Leave a respond for BROADCAST & OPTICS BVBA. BROADCAST & OPTICS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROADCAST & OPTICS BVBA op de google maps. Adres en contacten BROADCAST & OPTICS BVBA
Location of BROADCAST & OPTICS BVBA on the google maps. Address and contacts of BROADCAST & OPTICS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BROADCAST & OPTICS BVBA BROADCAST & OPTICS BVBA: BUYLE-PYL | ATC BLOMBERG | JEAN-CLAUDE PIERSON | PATRICK DE MAREZ | GARAGE COBALT

Other related companies as BROADCAST & OPTICS BVBA: BUYLE-PYL | ATC BLOMBERG | JEAN-CLAUDE PIERSON | PATRICK DE MAREZ | GARAGE COBALT

BROADCAST & OPTICS BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROADCAST & OPTICS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03887481689. Het bedrijf BROADCAST & OPTICS BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 277; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video - Professional material. Lijst met producten zijn Video - Equipment & Supplies - Sale.
De hoofdactiviteit van BROADCAST & OPTICS BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROADCAST & OPTICS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROADCAST & OPTICS BVBA, openstaande posities, locatie van BROADCAST & OPTICS BVBA op de kaart.

BROADCAST & OPTICS BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROADCAST & OPTICS BVBA, company assigned to the tax number BE03887481689. The company BROADCAST & OPTICS BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 277; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video - Professional material. List of products are Video - Equipment & Supplies - Sale.
The main activity of BROADCAST & OPTICS BVBA is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BROADCAST & OPTICS BVBA is not available. You also can look at reviews of BROADCAST & OPTICS BVBA, open positions, location of BROADCAST & OPTICS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROADCAST & OPTICS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROADCAST & OPTICS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROADCAST & OPTICS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROADCAST & OPTICS BVBA, employees, financial statistics.